Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 mai 2020 - Anul XXV, nr. 120 (7425)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sentință judecători

Interdicție de a conduce timp de 3 ani pentru un șofer care a accidentat un pieton și a fugit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din comuna Gălănești a fost condamnat definitiv la o pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare, dar cu suspendare, cu un termen de încercare de 3 ani, pentru infracțiunea de părăsirea locului accidentului, după ce a acroșat cu mașina pe care o conducea un pieton și a plecat mai departe. Judecătorii au mai stabilit și ca tânărul să aibă interdicție de a mai conduce autovehicule pe o perioadă de 3 ani de zile, de la rămânerea definitivă a deciziei, adică de vineri, 22 mai.

Tânărul are impuse obligații și restricții de la care nu are voie să se abată în cei 3 ani de zile în care are termen de încercare.  Printre altele, are de prestat 120 de zile de muncă în folosul comunității.

Într-o noapte din noiembrie 2016, în jurul orei 03.45, poliţia a fost sesizată că în comuna Todireşti a avut loc un accident rutier, iar conducătorul auto implicat a părăsit locul faptei. În timp ce se deplasa pe marginea drumului, un tânăr de 20 de ani, din comună, a fost acroşat de un autoturism care se deplasa din sens opus, după impact şoferul plecând cu maşina de la locul comiterii accidentului.

Pietonul rănit a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma cercetărilor întreprinse de poliţişti, în scurt timp a fost identificat autorul, care în momentul comiterii accidentului se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în Marea Britanie. Autoturismul Audi A4 a fost localizat într-un garaj din Gălănești.

S-a stabilit că la volan s-a aflat Dănuţ Vasile Moloce, din Gălănești, atunci în vârstă de 25 de ani. Tânărul a fost reținut 24 de ore, după care a fost plasat sub control judiciar. El a fost pus sub acuzare pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției. Ulterior, tânărul accidentat nu a mai avut pretenții de la inculpat, astfel că inculpatul a fost judecat doar pentru prăsirea locului accidentului.

Pedeapsa a fost stabilită de Judecătoria Suceava și confirmată, vinerea trecută, de Curtea de Apel Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Interdicție de a conduce timp de 3 ani pentru un șofer care a accidentat un pieton și a fugit.
 Vizualizări articol: 1507 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Interdicție de a conduce timp de 3 ani pentru un șofer care a accidentat un pieton și a fugit1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei