Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 mai 2020 - Anul XXV, nr. 120 (7425)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Aspirinele au dat dureri de cap

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Surpriză plăcută oferită de DigiSport, care s-a orientat  repede și odată cu a doua etapă a Bundesligii din perioada postpandemie a preluat meciurile jucate ”la concurență” pe toate cele 4 canale. Am putut astfel să văd și meciul Gladbach – Leverkusen, acolo unde figurinele de carton, deși simpatice, nu le-au purtat noroc gazdelor. Au funcționat doar ca antipaparude, astfel că vremea a fost bună, fără ploaie care să înmoaie galeria. În același timp, la Dortmund, turna cu găleata și se aprinsese nocturna. Gladbach a pierdut fără drept de apel derby-ul, astfel că este în pericol de a-și pierde locul de Liga Campionilor, posibil chiar să fi ieșit din primele 4 locuri fiindcă Leipzig se pregătește să câștige la Mainz când scriu rândurile astea. Leverkusen a urcat pe podium, se vede treaba că este sponsorizată de Bayer, un nume în industria ”pharma”, una care înflorește în perioada asta. Deși nu propune jucători cu cotă sau nume importante, în atac irumpe acest june de 21 de ani (în vreo două săptămâni), Havertz, pe care ”aspirinele” l-au și făcut căpitan.

Dortmund a câștigat parcă din exercițiu, tot în urma unor faze încântătoare, doar două duse până la capăt. Gândul lor părea că e la meciul cu Bayern Muenchen de mâine seară. Presimt că această frumoasă echipă a Borussiei va rămâne doar frumoasă, nu și câștigătoare de trofee în fața marilor puteri. Așa cum am văzut-o și la Barcelona sau cu PSG, nu cred că poate depăși un anumit nivel, jucătorii sunt prea cruzi. Iar despre Bayern este plictisitor să spui că e o mașinărie, dar chiar este. Nu trecuse sfertul de oră și se răsturnase căruța de ocazii la poarta celor de la Frankfurt. Bavarezii au slăbit strânsoarea după 3-0, au încasat două splendide goluri de la un fundaș, în urma unor lovituri de colț, dar apoi au repornit iureșul. Băiatul ăla care înscrisese pentru Frankfurt a fost protagonist în sens invers, ratând o banală preluare prin spatele piciorului de sprijin și trimițând în propria poartă după ce mingea s-a comportat ca la flipper între picioarele sale. Bayern n-are nevoie de noroc mâine la Dortmund, dar poate cu puțin ghinion...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aspirinele au dat dureri de cap.
 Vizualizări articol: 1103 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Aspirinele au dat dureri de cap5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei