Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 mai 2020 - Anul XXV, nr. 120 (7425)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Situație

23 de cazuri noi de COVID-19 în județul Suceava și cu 430 de suceveni mai mult autoizolați la domiciliu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grupul de Comunicare Strategică a informat, duminică, 24 mai, că în județul Suceava sunt înregistrate 3.438 de cazuri de COVID-19, cu 23 mai mult față de raportarea de sâmbătă, când a transmis cu 40 de cazuri mai puțin față de raportarea precedentă. În județ au fost înregistrate și 199 de decese cu COVID-19.

A crescut, de asemenea, numărul sucevenilor autoizolați la domiciliu. Prefectura Suceava a informat, duminică, printr-un comunicat de presă, că la nivelul județului se află în autoizolare la domiciliu 2.710 de persoane, iar în carantină instituționalizată 237 de persoane. Față de cifra comunicată în zilele de 22 și 23 mai, de 2.280 de persoane, numărul celor autoizolați a crescut cu 430 de persoane.

Reamintim că în autoizolare intră persoanele care au revenit din străinătate și familiile lor, precum și contacții direcți, asimptomatici, ai persoanelor diagnosticate pozitiv cu COVID-19.

Din izolare voluntară au ieșit până duminică 15.324 de persoane, iar din carantină instituționalizată, după obținerea avizului epidemiologic, au ieșit, de la instituirea măsurii de carantinare, 2.868 persoane.

În județ, până în data de 24 mai, au fost efectuate 18.573  de teste.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Suceava, până duminică în județul Suceava au fost declarate vindecate 2.198 de persoane.

La nivel național, la data de 24 mai erau confirmate 18.070 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate 213 de noi cazuri de îmbolnăvire, cu 68 mai multe față de raportarea de sâmbătă.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 11.399 au fost declarate vindecate și externate, iar 1.185 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

La secțiile de terapie intensivă din spitalele din țară, în acest moment sunt internați 188 de pacienți.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 368.482 de teste.

În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, 3.067 cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19: 1.699 în Italia, 561 în Spania, 84 în Franța, 576 în Germania, 87 în Marea Britanie, 28 în Olanda, 2 în Namibia, 3 în SUA, 4 în Austria, 3 în Belgia, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Elveția, 2 în Turcia și câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Emiratele Arabe Unite, Malta, Brazilia și Suedia. De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 106 de cetățeni români aflați în străinătate, 31 în Italia, 19 în Franța, 35 în Marea Britanie, 9 în Spania, 6 în Germania, 2 în Belgia, unul în Suedia, unul în Elveția, unul în SUA și unul în Brazilia, au decedat.

Dintre cetățenii români confirmați cu noul coronavirus, 22 au fost declarați vindecați: 9 în Germania, 9 în Franța, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg și unul în Tunisia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 23 de cazuri noi de COVID-19 în județul Suceava și cu 430 de suceveni mai mult autoizolați la domiciliu.
 Vizualizări articol: 1440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
23 de cazuri noi de COVID-19 în județul Suceava și cu 430 de suceveni mai mult autoizolați la domiciliu1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei