Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 mai 2020 - Anul XXV, nr. 120 (7425)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Voluntari ai Fundației Umanitare Nord 2001/ Sânge pentru România au împărțit pachete cu dezinfectanți, mănuși, măști persoanelor vulnerabile din Siret

Luni, 25 Mai 2020 (16:06:27)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Voluntari ai Fundației Umanitare Nord 2001/ Sânge pentru România, Adrian Chiruț și Iulian Andrei, antrenorii de handbal de la Clubul Sportiv Universitar din municipiul Suceava, s-au implicat într-o nouă acțiune caritabilă, de această dată la Siret. Aceștia au împărțit kituri pregătite de Fundația Umanitară Nord 2001/ Sânge pentru România  persoanelor vulnerabile cu care au interacționat pe stradă. Kiturile distribuite conțin: o sticlă de dezinfectant pentru suprafețe, o sticlă de dezinfectant pentru mâini, o pereche de mănuși, o mască și un flyer cu informații utile în această perioadă.

Vă reamintim că antrenorii de handbal de la Clubul Sportiv Universitar din municipiul Suceava s-au implicat și au contribuit și la organizarea licitației cu bunuri aparținând marilor sportivi, în urma căreia s-au adunat aproximativ 50.000 de lei.

Ca o noutate, reprezentanții Fundației Umanitare Nord 2001/ Sânge pentru România ne-au comunicat că pe lângă activitatea online de pe pagina de Facebook Sânge pentru România și activitățile pe care le desfășoară în teren, acum le puteți cunoaște datele de contact și însemnele fundației pe câteva mari panouri de reclame. „Mulțumim celor care ne ajută să fim prezenți la intrarea și la ieșirea din municipiul Suceava: Ștefan Fany de la Trecatorul Com SRL și în Gura Humorului, lui Dani Ripan de la Hotel Aldii, care pentru moment ne-au cedat spațiile publicitare, sperăm pe termen cât mai lung. De asemenea, mulțumim deținătorului de panouri billboard pentru printuri Company R&V”, au spus reprezentanții Fundației Umanitare Nord 2001/ Sânge pentru România.

Pentru demersurile viitoare ale Fundației este nevoie de susținerea tuturor. Prin donații puteți participa la acțiunile umanitare inițiate de voluntari. Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava: RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei Sau RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro,    Cod SWIFT/BIC : BACXROBU și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul #donezEU.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Voluntari ai Fundației Umanitare Nord 2001/ Sânge pentru România au împărțit pachete cu dezinfectanți, mănuși, măști persoanelor vulnerabile din Siret.
 Vizualizări articol: 1617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Voluntari ai Fundației Umanitare Nord 2001/ Sânge pentru România au împărțit pachete cu dezinfectanți, mănuși, măști persoanelor vulnerabile din Siret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei