Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 mai 2020 - Anul XXV, nr. 106 (7411)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Prins de jandarmi

Au umplut o căruță cu jante furate dintr-un atelier auto, iar de transport s-a ocupat un minor de 14 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un echipaj al Jandarmeriei Suceava, care acționa miercuri noapte pe raza comunei Șcheia, a dat peste o căruță care era încărcată cu jante auto, atelajul fiind condus de un minor de 14 ani. Cum cazul a ”mirosit” de la distanță a furt, jandarmii au trecut la verificări. Minorul a declarat că în aceeași seară, în jurul orei 21.00, împreună cu alte 3 persoane, a pătruns în curtea unui imobil în care se află un atelier auto, în Pătrăuți, și au încărcat bunurile în căruță, pentru a le valorifica ulterior.

Minorul a fost oprit de jandarmi în timp ce se îndrepta spre casă. Este un obicei cunoscut al romilor din Șcheia de a-i scoate la ”înaintare” pe minori în astfel de cazuri, având în vedere că au răspundere penală limitată. Minorii până în 16 ani au răspundere penală limitată, iar cei sub 14 ani nu au deloc răspundere penală, cu atât mai mult în cazurile de furt.

Au fost inventariate de către jandarmi 17 jante auto din aluminiu, 2 jante auto din tablă, 2 compresoare auto pentru instalația de climatizare și 2 cabluri metalice pentru transfer curent.

”Jandarmii au întocmit actele de sesizare privind săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiunea de furt calificat. Persoana în cauză și bunurile transportate au fost predate Secției de Poliție Rurală Dărmănești în vederea continuării cercetărilor și identificării celorlalți făptuitori”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au umplut o căruță cu jante furate dintr-un atelier auto, iar de transport s-a ocupat un minor de 14 ani.
 Vizualizări articol: 1236 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Au umplut o căruță cu jante furate dintr-un atelier auto, iar de transport s-a ocupat un minor de 14 ani5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei