Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 mai 2020 - Anul XXV, nr. 106 (7411)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ajută cu alimente!

Campanie umanitară inițiată de un fălticenean, pentru Centrul de bătrâni de la Mănăstirea Bogdănești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fălticeneanul Mugurel Duceag (Ekipa - Pază și Protecţie) a lansat o campanie umanitară prin care vrea să adune cât mai multe alimente pentru Centrul de bătrâni de la Mănăstirea Bogdănești, care trece prin momente dificile.

În acest centru, 63 de persoane s-au infectat cu noul coronavirus, iar două dintre ele au decedat. Mai exact, cele 60 de persoane vârstnice care sunt cazate acum în acest centru riscă să nu mai aibă ce pune pe masă. Și asta pentru că o parte din alimente sunt pe terminate, iar veniturile proprii ale mănăstirii sunt, momentan, insuficiente.

Mugurel Duceag nu a rămas indiferent la mesajul transmis de părintele Gheorghe Loghinoaia, cel care se ocupă de bunul mers al acestui centru, care a mărturisit că problema este cât se poate de reală, mai ales după ce mănăstirea s-a închis ca urmare a ordonanțelor militare, iar banii care se colectau la ușa altarului nu mai există.

În afara celor aproape 130 de persoane internate la Căminul de bătrâni de la Bogdănești, cele mai multe cu vârste de peste 80 de ani, în centru sunt și 10 oameni angajați pentru a putea gestiona situația și problemele care apar.

Cei care vor să ajute cu alimente acest centru de bătrâni pot să ia legătura telefonic cu Mugurel Duceag (0740517410) și acesta va veni personal (echipat corespunzător, cu mască și mănuși) la dumneavoastră acasă, pentru a ridica ajutoarele.  Inițiatorul campaniei se bazează și de această dată pe bunăvoința dumneavoastră. El așteaptă cât mai mulți oameni care să i se alăture în campania umanitară, împreună cu care să ajute bătrânii de la Bogdănești aflați în suferinţă. Puteţi lua legătura cu Mugurel Duceag și pe pagina sa de Facebook: https://www.facebook.com/mugurel.duceag.

Persoanele care vor să doneze bani pentru a sprijini activitatea acestui centru o pot face în contul RO32RZBR0000060006269509, deschis pe numele părintelui Gheorghe Loghinoaia.

De asemenea, reprezentanții unei pensiuni, „Bârlogul urșilor”, s-au oferit să ajute bătrânii de la Bogdănești. Mesajul lor: „Căminul de bătrâni din Bogdănești are nevoie de ajutorul nostru mai mult ca oricând! Puținul de la fiecare face mult în aceste zile! Ne oferim să vă ajutăm cu transportul, pentru cei care nu pot. Puteți să ne contactați la 0724 988 961 - Cristina, 0721 318 678  - Miki”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie umanitară inițiată de un fălticenean, pentru Centrul de bătrâni de la Mănăstirea Bogdănești.
 Vizualizări articol: 1171 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campanie umanitară inițiată de un fălticenean, pentru Centrul de bătrâni de la Mănăstirea Bogdănești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei