Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 mai 2020 - Anul XXV, nr. 103 (7408)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Doliu

Încă şase suceveni vârstnici infectați cu COVID au murit; în total sunt 154 de decese cu coronavirus în județ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, luni seara, decesul a încă șase suceveni confirmați cu COVID-19. Numărul total al sucevenilor care au fost uciși de noul coronavirus este de 154.

O femeie în vârstă de 78 ani, dintr-un cămin de bătrâni, cu hipertensiune arterială și angină pectorală, testată pentru COVID-19 în 29 aprilie și confirmată pozitiv în data de 30 aprilie, a fost internată în data de 1 mai și a murit în data de 3 mai.

Din focar de COVID dintr-un cămin de bătrâni provenea și o femeie în vârstă de 81 ani, cu hipertensiune arterială și demență mixtă, care a fost testată pentru COVID în 23 aprilie și a fost confirmată în 25 aprilie. În data de 27 aprilie a fost internată cu simptomatologie respiratorie și a murit în data de 3 mai.

Un alt sucevean, în vârstă de 83 de ani, internat în data de 29 aprilie, a murit în 30 aprilie, la mai puțin de 12 ore de la internare. A fost testat pentru COVID în ziua internării și confirmat pozitiv cu COVID-19 post-mortem, în 3 mai. Conform GCS, suferea de hipertensiune arterială, fibrilație atrială, senilitate și infecție cu Clostridiodes.

În aceeași zi a murit și un sucevean în vârstă de 64 de ani, care inițial a refuzat internarea și a recurs la automedicație pentru simptomatologia respiratorie pe care o avea, conform GCS. A fost internat în 10 aprilie, testat pentru COVID-19 în 12 aprilie și confirmat pe 13 aprilie. La comorbidități sunt menționate stenoza aortică protezată valvular, fibrilație atrială și insuficiență cardiacă.

Victimă a noului coronavirus a căzut și o femeie în vârstă de 79 de ani, care a fost contact cu fiica și nepotul care aveau simptomatologie respiratorie, conform GCS. Femeia suferea de ischemie cardiacă cronică, insuficiență circulatorie cerebrală, insuficiență venoasă cronică. A fost internată în 17 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru simptomatologie respiratorie, a fost testată pentru noul coronavirus în 18 aprilie și confirmată pozitiv în 20 aprilie. A murit în data de 3 mai.

În Spitalul Suceava a murit în aceeași zi și un bărbat în vârstă de 70 de ani, internat în data de 10 aprilie pentru simptomatologie respiratorie. A fost testat cu o zi înainte pentru COVID și confirmat pozitiv în ziua internării. Conform GCS, suferea de hipertensiune arterială și steatoză hepatică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă şase suceveni vârstnici infectați cu COVID au murit; în total sunt 154 de decese cu coronavirus în județ.
 Vizualizări articol: 1713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Încă şase suceveni vârstnici infectați cu COVID au murit; în total sunt 154 de decese cu coronavirus în județ1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei