Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 apr 2020 - Anul XXV, nr. 94 (7399)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Ilegal

Un bărbat reclamă că proprietatea sa din Moara este încălcată și folosită abuziv de ciobanii care au stânele în zonă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sucevean care are o suprafață de 80 de ari de teren pe raza comunei Moara reclamă că proprietatea sa este călcată și folosită abuziv de ciobanii care și-au instalat stânele în zonă.

”În zona Vișânia - Moara dețin 80 de ari de teren, într-o zonă cu teren intravilan. Chiar și așa, de vreo 5 ani ciobanii locali intră abuziv cu oile. În august 2016 am mers la fața locului cu Poliția din Moara și cu un reprezentat al Direcției de Sănătate Publică Suceava. Aceștia au constatat prezența de hoituri de oi lăsate în putrefacție, câini bolnavi în apropierea drumului de acces pe terenul meu. Cu toate acestea, situația nu s-a remediat, iar acum mă văd în aceeași situație”, a povestit Gabriel Mîndrescu, proprietarul terenului de la Moara.

Acesta a mai spus că plângerea de la acea vreme s-a soluționat cu măsura neînceperii urmăririi penale, motiv pentru care ciobanii nu au nici un fel de reținere în a-și paște oile pe terenul său.

Contactat telefonic, primarul comunei Moara, Eduard Dziminschi, a declarat că este la curent cu plângerea lui Gabriel Mîndrescu, numai că nu poate face nimic legal pentru a împiedica aceste abuzuri.

”Acolo este vorba de o proprietate privată, iar Primăria Moara nu are teren acolo. Ciobanii au instalat stâna cu acordul altor proprietari, iar noi nu am avut nici o contribuție. Pentru încălcare de proprietate îl îndrum să se adreseze Poliției și DSP-ului, singurele instituții abilitate să rezolve această problemă”, a menționat Eduard Dziminschi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat reclamă că proprietatea sa din Moara este încălcată și folosită abuziv de ciobanii care au stânele în zonă.
 Vizualizări articol: 1436 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat reclamă că proprietatea sa din Moara este încălcată și folosită abuziv de ciobanii care au stânele în zonă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei