Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 apr 2020 - Anul XXV, nr. 94 (7399)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin pentru cei din linia întâi

Zeci de medici, asistenți, infirmieri, ambulanțieri suceveni primesc masa gratuit, timp de o lună, din partea companiei E.ON

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cheltuielile aferente mesei zilnice pentru personalul medical al Secției de Boli Infecțioase de la Spitalul de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” din municipiul Suceava, precum și pentru angajații Serviciului Județean de Ambulanță vor fi acoperite de către E.ON, timp de o lună. Este vorba de aproximativ 120-130 de medici, asistenți, infirmieri, ambulanțieri și personal suport care luptă pentru sănătatea oamenilor în cel mai mare focar de infecție cu coronavirus din țară.

De asemenea, Spitalului Municipal Rădăuți este susținut de E.ON pentru achiziția de echipamente medicale și de protecție, respectiv medicamente necesare asigurării serviciilor medicale în această perioadă dificilă pentru România. Acest sprijin vine în continuarea angajamentului companiei E.ON de susținere a instituțiilor medicale din România aflate în prima linie de luptă împotriva pandemiei COVID-19.

 

În semn de prețuire, de mulțumire pentru tot ceea ce fac

Spitalele din Suceava și Rădăuți, alături de Serviciul Județean de Ambulanță Suceava sunt esențiale pentru bolnavii provenind din zona cea mai afectată de pandemia Covid-19 din țară, dar și pentru a asigura asistența medicală necesară altor persoane aflate în situații critice.

În județul Suceava sunt înregistrate aproximativ 25% din numărul cazurilor de la nivel național privind infecțiile cu Covid-19, iar personalul medical are nevoie de tot sprijinul comunității în această bătălie. Aici se regăsesc medici și asistenți care au venit la Suceava din alte județe ale țării, pentru a suplini lipsa colegilor din prima linie sau personal medical care lucrează zi de zi în ture prelungite, departe de familii. 

 „Medicii, asistentele, infirmierele, brancardierii și toate celelalte categorii de personal medical sunt zi și noapte la datorie și fac tot ce le stă în putință pentru a salva viețile bolnavilor. Prin gestul nostru dorim să le spunem acestor oameni minunați că îi prețuim și le mulțumim pentru tot ceea ce fac”, a declarat Manfred Paasch, directorul general al E.ON România.

Companiile E.ON din domeniile distribuției și furnizării de energie electrică și gaze naturale au alocat 500.000 de lei pentru susținerea spitalelor care au nevoie urgentă de aparatură de specialitate pentru tratarea bolnavilor și de echipamente de protecție a personalului medical.

De asemenea, în prezent, se derulează campania „Dăruieşte Lumină”, prin care E.ON va dona 250.000 kWh consumatorilor casnici care au nevoie de ajutor în această perioadă marcată în toate planurile de efectele pandemiei COVID-19. Totodată, angajații E.ON din România au demarat o acțiune de strângere de fonduri pentru spitale, iar compania va dubla suma colectată.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de medici, asistenți, infirmieri, ambulanțieri suceveni primesc masa gratuit, timp de o lună, din partea companiei E.ON.
 Vizualizări articol: 1081 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de medici, asistenți, infirmieri, ambulanțieri suceveni primesc masa gratuit, timp de o lună, din partea companiei E.ON0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei