Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 apr 2020 - Anul XXV, nr. 94 (7399)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Donație

Simona Halep se alătură campaniei umanitare inițiate de Ștefan Mandachi pentru a sprijini Spitalul Județean Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul număr 1 mondial în tenisul feminin, Simona Halep, se alătură campaniei umanitare inițiată de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, pentru a sprijini Spitalul Județean Suceava în lupta contra noului coronavirus. Ștefan Mandachi a anunțat că după ce marea gimnastă română Nadia Comăneci s-a implicat personal în această campanie, Simona Halep a donat o rachetă și o minge de tenis, dar și un tricou de la Wimbledon, toate semnate de către fostul numărul 1 mondial. Simona Halep a fost campioană la Wimbledon în anul 2019.

„După Nadia Comăneci, o nouă mega surpriză pentru Suceava din partea unui simbol al României. Simona Halep a donat o rachetă de tenis, o minge și un tricou de la Wimbledon, cu semnătură. Obiectele super-valoroase au fost oferite campaniei www.1cm.ro, la inițiativa Nicoletei Negură, care le-a primit de la tatăl Simonei Halep, în scop umanitar. Prima tentație a fost să le păstrez eu și să donez la Crucea Roșie o sumă de bani, dar e clar că nu e momentul acum. Suceava are mai mare nevoie de ele și am convingerea că se va găsi un cetățean să ofere o sumă consistentă pe aceste obiecte <de muzeu>”, a spus Ștefan Mandachi. El a spus că toate aceste obiecte vor fi scoase la licitație, iar banii strânși vor ajunge la Crucea Roșie Suceava. Licitația va avea loc pe pagina de Facebook a lui Ștefan Mandachi și se va încheia pe 24 aprilie, la ora 23:59. Cel care va câștiga licitația va beneficia și de o ședință de o oră de antrenament la tenis de câmp cu Ștefan Mandachi.

El a adăugat că după susținerea Nadiei Comaneci și a Simonei Halep, în această campanie mai lipsește ”Regele Hagi și închidem <Sfânta Treime> a sportului românesc”.

Reamintim că Ştefan Mandachi a iniţiat o campanie de strângere de fonduri, prin scoaterea la vânzare a centimetrilor din primul metru de autostradă din Moldova, pe care l-a construit la ieşire din Suceava spre Fălticeni, sumele fiind completate prin organizarea mai multor licitații cu obiecte donate de cei care vor să sprijine această campanie.

Recent, Nadia Comăneci, care se află în Statele Unite ale Americii, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care îi îndeamnă pe americanii care au vizitat Suceava şi România să intre pe site-ul www.1cm.com, să îl distribuie mai departe şi să facă donaţii pentru a-i sprijini pe sucevenii care sunt infectaţi cu noul coronavirus. „Bună. Sunt Nadia Comăneci (....) şi îmi face plăcere să îi invit pe toţi americanii care au vizitat Suceava, România să intre pe site-ul www.1cm.ro pentru a-i sprijini pe cei care au Covid-19. Vă rog apăsaţi butonul verde, distribuiţi şi donaţi”, a transmis marea gimnastă din România.

 În campania inițiată de Ștefan Mandachi s-au strâns deja peste un milion de euro. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Simona Halep se alătură campaniei umanitare inițiate de Ștefan Mandachi pentru a sprijini Spitalul Județean Suceava.
 Vizualizări articol: 1388 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Simona Halep se alătură campaniei umanitare inițiate de Ștefan Mandachi pentru a sprijini Spitalul Județean Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei