Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 apr 2020 - Anul XXV, nr. 93 (7398)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Situaţie gravă

Sucevenii cu noul coronavirus care au nevoie de dializă ar putea urma tratamentul la Spitalul Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

65 de suceveni care au fost confirmați cu noul coronavirus și care au nevoie de dializă nu știu încă unde vor urma tratamentul de care au nevoie, în condițiile în care transportul acestora la un centru specializat crește riscul de răspândire a virusului. În cadrul unei ședințe care a avut loc la Palatul administrației, directorul interimar al Direcției de Sănătate Publică Suceava, Manuela Trifan, a arătat că în momentul de față pentru cei 65 de pacienți diagnosticați pozitiv, asimptomatici, aflați în carantină la domiciliu și care necesită dializă există o solicitare pentru transportul lor în vederea dializării, de la o unitate medicală privată. Legat de această problemă, autoritățile județene sucevene au transmis că având în vedere riscul de răspândire a infecției, care poate fi crescut în cazul unui transport neadecvat al acestora, s-a stabilit ca joi dimineața să fie convocată respectiva unitate medicală privată la o altă ședință, la care vor participa atât directorul DSP Suceava, cât și coordonatorul Spitalului Județean de Urgență Suceava, generalul Ionel Oprea, pentru a se stabili procedura de urmat în cazul pacienților pozitivi asimptomatici ce necesită dializă.

În cadrul şedinţei, generalul Ionel Oprea a subliniat faptul că Spitalul Judeţean Suceava are capacitatea parțială de a asigura dializarea acestor pacienți, mai ales că dializa acestora în cadrul unităţii spitaliceşti ar reduce la minimum posibilitățile de răspândire a noului coronavirus. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii cu noul coronavirus care au nevoie de dializă ar putea urma tratamentul la Spitalul Judeţean.
 Vizualizări articol: 1144 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii cu noul coronavirus care au nevoie de dializă ar putea urma tratamentul la Spitalul Judeţean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei