Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 apr 2020 - Anul XXV, nr. 93 (7398)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Amfitrionul petrecerii de la Salcea a făcut mișto de amenzi și a amenințat că scoate sabia dacă polițiștii vin la poartă

Joi, 23 Aprilie 2020 (09:50:47)

Petrecăreții din Salcea și Dumbrăveni care au încasat amenzi record, de 135.000 de lei, de la poliție, au petrecut în a doua zi de Paște la locuința unui anume Cristian Irimia, cel care a fost și amfitrionul distracției, filmând petrecerea și făcând live pe pagina sa de facebook. Filmarea a ajuns și la polițiști, astfel că aceștia au aplicat amenzile maxime, în baza mai multor abateri prevăzute de ordonanțele militare. Au fost identificați și amendați 11 bărbați din Salcea și Dumbrăveni care au participat la petrecere.

Într-un alt filmuleț făcut în timpul petrecerii,  același Cristian Irimia, care era evident în stare de ebrietate, a făcut mișto atât de colegii de petrecere, filmându-i și anunțându-i că vor lua câte 2.000 de lei amendă fiecare (n.r a fost prea optimist cu privire la valoarea amenzilor), dar și de polițiști. El a înăsprit în câteva rânduri tonul față de polițiști, afirmând la un moment dat pe filmare că va scoate sabia și va omorî polițiști dacă aceștia vin la poarta sa. Afirmațiile nu pot fi luate neapărat ca o amenințare, însă spun multe despre gradul de sfidare și de inconștiență.

Același Cristian Irimia, dornic să demonstreze că nu este doar ”băiat rău”, ne-a transmis la redacție joi dimineață câteva fotografii în care apare împărțind pachete de Paște unor oameni din Salcea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amfitrionul petrecerii de la Salcea a făcut mișto de amenzi și a amenințat că scoate sabia dacă polițiștii vin la poartă.
 Vizualizări articol: 6678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Amfitrionul petrecerii de la Salcea a făcut mișto de amenzi și a amenințat că scoate sabia dacă polițiștii vin la poartă3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei