Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 apr 2020 - Anul XXV, nr. 90 (7395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

S-au săturat

”Vrem acasă”. Asta au strigat persoanele care stau în carantină într-o pensiune din Moara

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Zeci de persoane care au fost băgate în carantină instituționalizată într-o pensiune din Moara sunt nemulțumite că nu li se permite plecarea acasă. Oamenii spun că au stat deja 14 zile închiși, iar joi dimineață ar fi trebuit să vină un reprezentant al Direcției de Sănătate Publică Suceava pentru a le da hârtiile care să le permită să părăsească locul de carantină.

”Miercuri ne-au spus să ne pregătim, că joi la ora 9.00 vom pleca acasă. Am chemat mașini să vină să ne ia, dar dimineață surpriză, nu mai putem pleca. Am tot sunat la DSP dar nu ne răspunde nimeni. De ce ne mai țin aici? Vrem acasă!”, a fost mesajul oamenilor din carantină.

Persoanele aflate în centrul de la Moara spun că în cele două săptămâni cât au stat închise nimeni nu le-a vizitat și nu le-a întrebat de starea sănătății.

”Nu ne-au luat nici o temperatură, nimic. Stăm aici cu toții și nici vorbă de distanțare socială. Se poate transmite virusul de la unii la alții fără probleme. În camere nu avem dezinfectanți, nu ni s-au dat mănuși, nu am primit nici măști. Fiecare dintre noi s-a descurcat cum a putut”, au mai mărturisit oamenii aflați în carantină.

Aceștia au ajuns la capătul răbdării și speră ca vineri să fie ziua în care vor putea pleca acasă, la familiile lor. Cei mai mulți dintre carantinați au venit din Germania și Anglia.

În total, în pensiunea transformată în centru de carantină de la Moara se află 57 de persoane, iar în unele situații stau și câte 6 într-o cameră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Vrem acasă”. Asta au strigat persoanele care stau în carantină într-o pensiune din Moara.
 Vizualizări articol: 1969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
”Vrem acasă”. Asta au strigat persoanele care stau în carantină într-o pensiune din Moara0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei