Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 apr 2020 - Anul XXV, nr. 90 (7395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Au ieșit la grătar, în plină noapte, pe un câmp de lângă Pătrăuți

Vineri, 17 Aprilie 2020 (17:46:24)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un număr de 16 persoane, printre care și un minor, au fost prinse în noaptea de joi spre vineri în timp ce se aflau la un grătar pe un câmp de lângă Pătrăuți. Grupul a fost observat cu ajutorul camerelor de termoviziune, care au depistat și focul aprins de petrecăreți. O parte dintre ei erau și sub influența băuturilor alcoolice, iar petrecerea nocturnă nu o vor uita prea repede. Și asta pentru că 15 dintre ei au fost sancționați cu amenzi, în valoare totală de 30.000 de lei, pentru părăsirea zonei de carantină și încălcarea restricțiilor de circulație, iar a 16-a persoană, un minor, în vârstă de 15 ani, a fost avertizată verbal.

Acțiunea a venit după ce săptămâna trecută mai mulți cetățeni din zona carantinată aflată în județul Suceava au mers către județul Cluj, iar 21 dintre aceștia au plecat ilegal din localitatea Pătrăuți.
”Pentru a evita filtrele instituite pe drumurile publice, au traversat zona agricolă către o localitate limitrofă, neaflată în carantină, loc în care au fost așteptați de două microbuze care i-au transportat spre locul de îmbarcare într-un autocar cu destinația spre aeroportul din Cluj. În urma cercetărilor efectuate, s-au aplicat sancțiuni și s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prevăzută de art. 352 din Codul penal, precum și încălcarea prevederilor Ordonanței Militare Nr. 6 referitoare la restricțiile stabilite pe timpul stării de urgență”, se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne.
Reprezentanții acestui minister au precizat că și în perioada următoare vor urmări respectarea legii și a prevederilor Ordonanțelor Militare cu privire la oprirea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au ieșit la grătar, în plină noapte, pe un câmp de lângă Pătrăuți.
 Vizualizări articol: 3839 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Au ieșit la grătar, în plină noapte, pe un câmp de lângă Pătrăuți5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei