Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 apr 2020 - Anul XXV, nr. 90 (7395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nepăsarea costă

Au ignorat întocmirea declarațiilor pe proprie răspundere și s-au ales cu amenzi mari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei care ignoră în această perioadă măsurile impuse de ordonanțele militare pentru împiedicarea răspândirii coronavirusului sunt pasibili de amenzi consistente. A fost și cazul unor locuitori ai orașului Milișăuți, care s-au plimbat nestingheriți pe străzi, fără a avea asupra lor un minim semn al înțelegerii a ceea ce se întâmplă astăzi în țară, declarația privind date legate de deplasare.

Controalele au fost organizate în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea faptelor care contravin ordonanțelor militare privind restricțiile de circulație în perioada stării de urgență, ocazie cu care au fost verificate 34 de locații și 14 autovehicule. Sancțiunile totale aplicate în doar câteva ore au depășit 42.000 de lei.

Miercuri dimineață, în jurul orei 09.00, a fost depistat un bărbat de 65 ani din comuna Iaslovăț, care circula ca pieton pe DN 2K din oraș, fără a avea asupra sa o declarație pe proprie răspundere sau o adeverință care să justifice motivul deplasării sale. El a fost sancționat cu o amendă în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea ordonanței militare.

Două ore mai târziu a fost depistată o tânără de 17 ani din comuna Satu Mare, care circula ca pieton în oraşul Milişăuţi, fără a avea asupra sa o declarație pe proprie răspundere sau o adeverință care putea  justifica motivul deplasării sale, fiind și aceasta sancționată cu o amendă de 2.000 de lei.

Un bărbat de 56 de ani domiciliat în orașul Milișăuți a reprezentat un alt exemplu de ignorare a legislației, după ce a circulat pe bicicletă pe drumul D.N. 2H din localitate, iar la controlul efectuat de polițiști a spus că nu are asupra sa nici o declarație pe proprie răspundere sau o adeverință ce putea justifica motivul deplasării sale, fiind și el sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 2.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au ignorat întocmirea declarațiilor pe proprie răspundere și s-au ales cu amenzi mari.
 Vizualizări articol: 2595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Au ignorat întocmirea declarațiilor pe proprie răspundere și s-au ales cu amenzi mari3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei