Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 apr 2020 - Anul XXV, nr. 90 (7395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Problemă

Arestul poliției județene, golit din cauza coronavirusului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul de cazuri de infectați cu coronavirus crește de la zi la zi și printre polițiștii suceveni, vestea bună fiind totuși că cei mai mulți dintre ei au forme ușoare, unii fiind chiar asimptomatici. O problemă mai delicată este legată de arestul de la subsolul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, singurul din județul Suceava.

Unul dintre polițiști, cu funcție de șef, a fost confirmat ca infectat cu coronavirus, iar restul colegilor care au intrat în contact cu el sunt izolați la domiciliu. În aceste condiții, s-a luat decizia ca arestul de la Suceava să fie închis pentru o perioadă de 14 zile. S-a luat decizia ca cei aflați în stare de arest preventiv să fie mutați în ”beciurile” de la Neamț și Botoșani. Cei privați de libertate au fost testați și nici unul nu este infectat, astfel explicându-se cum de au putut fi mutați. 

Arestul a fost igienizat și va găzdui o perioadă doar eventualii arestați preventiv din municipiul Suceava și comunele arondate aflate în carantină. Restul celor care vor fi privați de libertate, din afara zonei de carantină, vor fi duși în arest în județele vecine.

Reprezentanții IPJ Suceava dau asigurări că această situație nu schimbă fermitatea măsurilor de arestare, acolo unde va fi cazul. Totuși, în această perioadă, se poate observa lesne că nu s-au luat măsuri de arestare preventivă decât în situațiile foarte grave, astfel că și numărul de persoane de după gratii este mai mic decât în mod normal. Inculpații pentru fapte penale riscă însă pedepse mai mari în urma condamnărilor, având în vedere limitele de pedepse sporite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arestul poliției județene, golit din cauza coronavirusului.
 Vizualizări articol: 1100 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arestul poliției județene, golit din cauza coronavirusului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei