Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 apr 2020 - Anul XXV, nr. 90 (7395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Final de drum

Cornel Grosar, președintele Asociației ”Juventus”, a murit în Vinerea Mare

Vineri, 17 Aprilie 2020 (23:22:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cornel Grosar, președintele Asociației ”Juventus”, a plecat la Ceruri în seara zilei de ieri. Internat în Spitalul Județean Suceava, la secția ATI, Cornel Grosar a pierdut lupta cu viața în Vinerea Mare. Avea numai 57 de ani și fusese confirmat cu noul coronavirus, motiv pentru care a și fost internat în spital. Era președintele unuia din cele mai vechi ONG-uri din municipiul Suceava, din fruntea căruia a derulat sute de acțiuni. A fost iniţiator sau coautor în multe activităţi derulate pe raza judeţului Suceava, cum ar fi “1 iunie la Suceava”, “Săptămâna tineretului”, “Clubul interetnic Bucovina”, “Festivalul de teatru pentru tineret”, sau “Discoteca de altădată”. Timp de mai mulți ani a fost lider de sindicat la societatea de termoficare a municipiului Suceava. La un moment dat a părăsit societatea civilă și s-a înregimentat politic și a ocupat funcția de consilier local din partea PSD. În ianuarie 2017 și-a dat demisia din Consiliul Local Suceava, iar vorbele sale au fost aplaudate la scenă deschisă. „Mă bucur că v-am cunoscut, că am colaborat cu dumneavoastră, dacă am supărat pe unii de-a lungul timpului îmi cer scuze, dar toate deciziile pe care le-am luat sunt justificate de faptul că am crezut în ceea ce fac. Voi crede toată viața în promovarea valorilor sucevene, pentru că are o mulțime!”, a fost mesajul de adio al lui Cornel Grosar din funcția politică pe care a deținut-o. Ulterior, el a revenit în viața societății civile și a preluat din nou conducerea Asociației ”Juventus” de unde a derulat alte acțiuni. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cornel Grosar, președintele Asociației ”Juventus”, a murit în Vinerea Mare.
 Vizualizări articol: 8646 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Cornel Grosar, președintele Asociației ”Juventus”, a murit în Vinerea Mare4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei