Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 apr 2020 - Anul XXV, nr. 90 (7395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Situație

Peste 1.000 de suceveni în carantină instituționalizată și aproape 2.000 izolați la domiciliu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul persoanelor aflate în izolare voluntară la domiciliu la nivelul județului Suceava era, în data de 16 aprilie, de 1.970, iar al celor care au încheiat această măsură a ajuns la 10.267, conform unui comunicat al Prefecturii Suceava.

În carantină instituționalizată se află 1.055 de persoane și au ieșit din carantină 783 de persoane.

Conform informării de presă transmise, joi, de Prefectura Suceava, forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind verificarea la domiciliu a persoanelor aflate în autoizolare, verificarea locațiilor de carantinare sau a societăților comerciale, escortarea convoaielor și pentru impunerea interdicțiilor pe timpul stării de urgență. În aceste acțiuni au fost implicați 300 de polițişti, 113 polițiști locali, 32 militari MApN și 64 de jandarmi.

„În ultimele 24 de ore, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 1.773 de persoane. De asemenea, 64 de societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării obligațiilor ce derivă din actele normative adoptate de la începutul stării de urgență”, a informat Prefectura.

Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, forţele de ordine au aplicat 112 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 320.500 de lei, pentru nerespectarea ordonanței militare, respectiv încălcarea prevederilor privind circulația persoanelor

Au fost întocmite nouă dosare penale, din care unul pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi opt pentru infracțiuni de fals și uz de fals.

Menționăm că în județul Suceava joi au fost raportate aproape 150 de cazuri noi de COVID-19, față de informarea din ziua precedentă. Conform Grupului de Comunicare Strategică, în data de 16 aprilie erau confirmate 1.910 cazuri, cu 147 mai mult față de raportarea din 15 aprilie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 1.000 de suceveni în carantină instituționalizată și aproape 2.000 izolați la domiciliu.
 Vizualizări articol: 1134 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 1.000 de suceveni în carantină instituționalizată și aproape 2.000 izolați la domiciliu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei