Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 mar 2020 - Anul XXV, nr. 60 (7365)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuți

Măsuri decise după convocarea Comitetului Local pentru Situații de Urgență

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, a convocat ieri Comitetul local pentru situații de urgență pentru o analiză cu privire la măsurile dispuse pentru combaterea noului coronavirus COVID-19, întrunire la care au participat managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Traian Andronachi, șefa Secției de Boli Infecțioase din spitalul rădăuțean, medicul primar Angelica Popescu, șefii Poliției Locale, Poliției, Pompierilor, Jandarmeriei, Centrului de Primire pentru Refugiați și șefii compartimentelor din executivul local. Încă de la începutul întrunirii, medicul primar Angelica Popescu a precizat că la Rădăuți nu există nici un caz confirmat, deși au circulat pe mijloacele de socializare mai multe zvonuri și că secția Infecțioase are pregătite două rezerve cu patru paturi, în cazul în care va fi necesar. Managerul unității spitalicești, Traian Andronachi, a arătat că s-a decis ca în perioada următoare să nu se mai acorde concedii de odihnă personalului din spital și că unitatea dispune de materiale suficiente pentru această situație. În ședința de ieri s-a mai arătat că administrația locală a decis ca târgul săptămânal de autoturisme să fie închis pentru următoarele două săptămâni și că orice fel de activitate a fost suspendată la Casa Municipală de Cultură, la Muzeul Etnografic „Samuil și Eugenia Ioneț” și la Parcul Zoologic.

 

Dezinfecții la toate unitățile de învățământ din municipiu

Tot ieri s-a hotărât ca solicitanții pentru Serviciul Taxe și Impozite din primărie să se adreseze acestui compartiment printr-un ghișeu din casierie, iar Registratura să funcționeze în biroul ofițerului de serviciu de la intrarea în sediul primăriei. S-a mai hotărât restricționarea accesului vizitatorilor la Căminul pentru Persoane Vârstnice din municipiu și limitarea la trei ore zilnic a programului cu publicul de la Serviciul Urbanism din executivul local. Primarul Nistor Tătar a mai precizat că în zilele următoare vor avea loc dezinfecții la toate unitățile de învățământ din municipiu, că locurile de joacă pentru copii amenajate de administrația locală vor fi igienizate și dezinfectate săptămânal, și tot ieri s-a hotărât închiderea WC-ului public din centrul localității. Trebuie precizat că măsurile decise au caracter temporar, administrația locală urmând să decidă suspendarea sau prelungirea lor în funcție de situația creată de noul coronavirus COVID-19.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Măsuri decise după convocarea Comitetului Local pentru Situații de Urgență.
 Vizualizări articol: 1480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Măsuri decise după convocarea Comitetului Local pentru Situații de Urgență0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei