Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 mar 2020 - Anul XXV, nr. 60 (7365)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Semnături

Petiție pentru folosirea proprietăților confiscate ca spații de carantină în detrimentul căminelor, pornită de studenți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS) anunță că a pornit o petiție on-line prin care solicită utilizarea temporară a proprietăților confiscate și a celor aflate în sechestru în centre de carantină, înainte de a utiliza căminele studențești și căminele școlare pentru cazuri de carantină.

Asociația a anunțat că a inițiat petiția sub îndrumarea prorectorului Mihai Dimian.

”Acum aveți și o petiție pe care o puteți semna. E o soluție constructivă la o solicitare îngrijorătoare din partea autorităților publice. Folosirea unui cămin școlar sau universitar ca spațiu de carantină va genera o teamă continuă a copiilor și tinerilor care urmează să revină în acele spații. Pe de altă parte, faptul că nu avem spații pentru situații de urgență se datorează tocmai furtului din banul public. Deci să trăiască cei care au furat cu această temere în viitor, nu tinerii care nu au nici o vină”, menționează prorectorul.

USV a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că pe durata suspendării activităților în campus este posibil ca instituția să fie obligată să pună la dispoziția autorităților camerele de cămin în vederea cazării persoanelor aflate în carantină, iar studenții au obligația de a elibera căminele și de a-și lua lucrurile personale din camere.

Căminele studențești se vor închide începând cu data de 16 martie până la finalul perioadei de suspendare

Petiția poate fi consultată la https://www.petitieonline.com/petiie_pentru_utilizarea_temporar_a_proprietilor_confiscate_i_a_celor_aflate_sub_sechestru?fbclid=IwAR1cCETBjoNZs9pfhyng7u12qnZMNyU1fyNOV2WaAE3MyQVzUaGZWf4b_Vs.

”Vă rugăm să o semnați, dragi studenți, și să aveți toată încrederea în Asociația noastră, în această direcție!”, este îndemnul ASUS.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petiție pentru folosirea proprietăților confiscate ca spații de carantină în detrimentul căminelor, pornită de studenți.
 Vizualizări articol: 1526 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Petiție pentru folosirea proprietăților confiscate ca spații de carantină în detrimentul căminelor, pornită de studenți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei