Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 mar 2020 - Anul XXV, nr. 60 (7365)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   19 imagini |   ø fişiere video

De la 92 de kilograme, la instructor de fitness

Alina și “fiarele”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am văzut-o în urmă cu mai mulți ani într-o sală de fitness din zona Mărășești. Era singura fată (cel puțin așa țin eu minte) care cobora la demisol (sala fiind împărțită pe mai multe niveluri), acolo unde se aflau ganterele și aparatele la care se antrenau de regulă băieții cu mușchi. Eu eram la etajele superioare, dar prietenul meu, Ovidiu, mă mai lua cu el să mă facă de rușine. Și îmi mai și număra repetările cu voce tare, deși îl rugasem, dacă tot o face, să înceapă de la 15-16 în sus…”15, 16, 17, hai încă două!”.   

 

”Ăla a fost momentul când am zis: STOP! TREBUIE SĂ SLĂBESC!”

Anii au trecut și am văzut pe Facebook un colaj foto cu Alina la 25 de ani și la 42 de ani. Diferența nu era nicidecum de ani. Ci de kilograme. Și mușchi.

“Păi am avut și 92 de kilograme. Totul a pornit de la o pereche de pantaloni pe care voiam să o cumpăr pentru o ocazie. Am mers în toate magazinele și toți îmi veneau până la genunchi. Ăla a fost momentul când am zis: STOP! TREBUIE SĂ SLĂBESC! Și m-am ales cu o pereche de pantaloni, mărimea 52, dintru-un magazin de doamne în vârstă”, îmi povestește Alina Istrate.

I-am povestit că începem un nou proiect la Monitorul și că aș vrea să filmăm un interviu cu ea, chiar în sala la care este acum antrenor personal, Bucovina Health Club. Asta mi s-a părut foarte interesant.  Nu neapărat să slăbești (deși ușor nu e deloc, și vă spune unul care a avut muult peste 100 de kilograme).

Ci să o duci în cealaltă extremă: să ajungi instructor de fitness / antrenor personal.

“Fac sală de 12 ani. A devenit o pasiune”, completează Alina.

 

Aparate video și foto, în sala de fitness

Am filmat chiar la sala de fitness de la etajul IV al magazinului Bucovina, locul în care își începe serviciul de la 6 dimineața, când deja apar primii clienți ai Alinei. Și am și vorbit cu o parte dintre ei, ba chiar ne-am și antrenat împreună. Mă rog, fiecare cu aparatele lui. Ai mei, cu alea video și foto.

“Vin la sală de aproape doi ani, iar Alina este antrenorul meu personal. Sunt dependentă de ea”, îmi spune Paula, ușor gâfâind după ce Paul (colegul meu) a pus camera pe ea în timp ce își lucra mușchii fesieri (ea, nu el).

Am văzut faza abia la editarea materialului filmat, pentru că eu eram preocupat să-l întreb pe Ionel, și el antrenor personal, vicecampion național de culturism, cum să fac să am pătrățele în mai, între 2 și 9 mai, mai exact (pentru un mic concediu). Când s-a apucat de sală era “foarte slab”, îmi spune Ionel, și chiar mi-a trimis și o fotografie în care să văd diferența. O găsiți în materialul de pe YouTube. Tot acolo găsiți și toată filmarea de la Bucovina Health Club, cu povestea Alinei, fete frumoase, băieți cu mușchi și un reporter (subsemnatul) visând pătrățele.

PS: Nu faceți febră musculară dacă întindeți cursorul și dați like, share și subscribe, însă nouă, echipei #cevaltceva, ni se umflă puțin mușchii.

 

#cevaltceva by Monitorul de Suceava

E un proiect nou pe piața media din Suceava, rea-lizat de Monitorul de Suceava, împreună cu Bucovina Media Production și cu sprijinul suceava.online.

Un mixt între vlogging și emisiune tv. E ceva… altceva. Și așa i-am și zis: #cevaltceva. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alina și “fiarele”.
 Vizualizări articol: 4138 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 7 voturi
Alina și “fiarele”3.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei