Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 mar 2020 - Anul XXV, nr. 60 (7365)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sentințe definitive

Doi spărgători de locuințe cu fapte grele la activ, condamnați definitiv după un furt de bijuterii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri din Suceava care au fost implicați în ultimii ani în spargeri cu prejudicii foarte mari au fost condamnați definitiv la pedepse cu executare într-un dosar privind un furt de bijuterii care s-a transformat în tâlhărie.

Este vorba de Cătălin Tiberiu Mercheș, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Suceava, unul dintre tinerii judecați pentru mai multe fapte de furt din casele unor oameni din afaceri, fapte comise în special în anul 2018, care are de executat 3 ani și 6 luni de închisoare.

Tânărul a fost căutat de polițiști la domiciliu în cursul zilei de miercuri, inițial nefiind găsit, după care s-a prezentat, seara, singur, la Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, de unde a fost transferat la Penitenciarul Botoșani.

Al doilea condamnat este Iulian Ciurariu, care are de executat 5 ani, 6 luni şi 83 de zile de închisoare. Printre altele, în mai 2016,  Iulian Claudiu Ciurariu a fost unul dintre autorii unei spargeri la pont cu prejudiciu imens, din casa unui afacerist din Bazar. Autorii au plecat atunci din casa victimei cu bani și bijuterii, prejudiciul fiind de aproximativ 80.000 de dolari.
Fapta pentru care au fost condamnați cei doi în acest dosar este comisă în aprilie 2017. Atunci, a fost vorba de un furt de bijuterii din casa unui bărbat din municipiul Suceava. 

Din cercetările de la acea vreme a rezultat că o tânără de 15 ani, din comuna Şerbăuţi, a sustras din casa păgubitului cheia de la uşa de acces în locuinţă, pe care i-a dat-o lui Iulian Claudiu Ciurariu, un tânăr de 20 de ani, din municipiul Suceava. Acesta şi Cătălin Tiberiu Mercheş s-au folosit de cheie şi împreună au pătruns în locuinţa bărbatului, de unde au furat mai multe bijuterii.
La plecarea din locuinţă, cei doi au fost surprinşi de doi vecini ai păgubitului, care i-au luat la întrebări. În acel moment, Cătălin Tiberiu Mercheş l-a agresat pe unul dintre vecini, în încercarea de a scăpa şi a se face nevăzut.

Mercheș este judecat pentru implicarea în numeroase furturi cu prejudicii mari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi spărgători de locuințe cu fapte grele la activ, condamnați definitiv după un furt de bijuterii.
 Vizualizări articol: 1945 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi spărgători de locuințe cu fapte grele la activ, condamnați definitiv după un furt de bijuterii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei