Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 mar 2020 - Anul XXV, nr. 58 (7363)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

REABILITARE INFRASTRUCTURĂ SOCIALĂ SI URBANĂ, ORAȘ DOLHASCA, JUDEȚUL SUCEAVA

UAT Orașul Dolhasca,  cu sediul în str. Aleea Esplanadei, nr. 5, Oraș Dolhasca,   județul Suceava,a demarat în data de 28.01.2020, proiectul „REABILITARE INFRASTRUCTURA SOCIALA SI URBANA, ORAS DOLHASCA, JUDETUL SUCEAVA”, cod SMIS 124692,proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritara 13- Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii,Operațiunea 13.1- Îmbunătățirea calității vieții a populației în orașele mici și mijlocii din Romania.

Valoarea totală a proiectului este 30.803.605,12 lei, din care asistență financiară nerambursabilă 22.819.226,32 lei.

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 este Ministerul Lucrărilor Publice , Dezvoltării și Administrației, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui program în Regiunea de Dezvoltare Nord-Est este Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord – Est.

Obiectivul general investiției propuse prin cererea de finanțare constă în îmbunătățirea calității vieții populației în Orașul Dolhasca și în satele aparținătoare acestuia, în mod direct în satele Probota și Gulia.

Proiectul urmăreste realizarea următoarelor  obiecte de investiție:

- Centrul de tineret Probota;

- Centrul social de zi pentru copii și teren de sport la Școala Gimnazială Gulia;

- Locuințe sociale P+2 Dolhasca;

- Bazin de înot si teren de sport la Școala Primară Dolhasca;

Proiectul presupune  și reabilitarea a 5 străzi urbane și 2 drumuri comunale, la care se adaugă  si amenajarea parcului  Dolhasca. Perioada de implementare a Proiectului este de 57 Luni, respectiv între data 27.02.2018 și data 31.10.2022, aceasta cuprinzând,  și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

Grupul țintă principal vizat este alcătuit din elevii (inclusiv elevii de etnie rroma) din satul aparținător Gulia, elevii din Școala primara I-IV Dolhasca dar și a celor aparținând celorlalte instituții școlare care vor beneficia de Bazinul didactic de înot si de terenul  de sport din Dolhasca, tinerii din comunitate care vor beneficia de Centrul de tineret Probota, beneficiarii infrastructurii noi aferente locuințelor sociale, învățătorii, profesorii si ceilalți angajați ai școlilor, transportatorii ce vor utiliza infrastructura nou creata, cetățenii ce locuiesc in proximitatea străzilor ce vor fi reabilitate care vor beneficia de reducerea nivelului de noxe, a nivelului de zgomot si a deplasărilor spre punctele de interes social, comercial si economic;

Pentru informații suplimentare despre derularea proiectului, va rugam sa contactați  UAT Orașul Dolhasca, la  tel. +40 0230 573 272, e-mail: primariadolhasca@yahoo.com,  Primar: Isachi Decebal-Dumitru.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului REABILITARE INFRASTRUCTURĂ SOCIALĂ SI URBANĂ, ORAȘ DOLHASCA, JUDEȚUL SUCEAVA.
 Vizualizări articol: 1057 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
REABILITARE INFRASTRUCTURĂ SOCIALĂ SI URBANĂ, ORAȘ DOLHASCA, JUDEȚUL SUCEAVA0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei