Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 mar 2020 - Anul XXV, nr. 58 (7363)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Gheorghe Flutur a solicitat mai multe echipe de muncitori pentru modernizarea drumului Liteni – Hârtop

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a convocat ieri o întâlnire cu constructorul pe șantierul unde se realizează lucrările de modernizare a drumului județean 208C Liteni - Valea Glodului - Vulturești - Pleșești - Hârtop. În cadrul întâlnirii, Gheorghe Flutur a solicitat concentrarea mai multor echipe la aceste lucrări astfel încât în acest an să se finalizeze lucrările de modernizare pe cei 17 kilometri de drum. Flutur a arătat că lucrările sunt finanțate de Guvernul României prin PNDL, pentru finalizarea investiției fiind necesară o sumă de 25 de milioane de lei.

„Sunt porțiuni importante de teren alunecos unde se vor amplasa piloni de stabilizare de 3-5 metri și de asemenea se vor realiza mai multe poduri și podețe. Conform analizei de la fața locului s-a concluzionat că primii patru kilometri vor fi finalizați, cu aplicarea unui strat de asfalt, în două luni și jumătate, urmând ca până la sfârșitul acestui an să fie finalizată întreaga lungime contractată”, a precizat șeful administrației județene. El a mai adăugat că tot în comuna Hârtop se lucrează și la aducțiunea de apă potabilă și canalizare, pe o finanțare guvernamentală, iar după finalizare se va aplica un strat de asfalt nou. Gheorghe Flutur a mai declarat că și pe drumurile pietruite din comuna Hârtop se vor executa nivelări acolo unde este cazul, pentru a se putea circula normal.

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a spus că lucrări de modernizare la drumurile județene se realizează și la Boroaia, Slatina, Frătăuții Vechi, Frătăuții Noi, Bilca, Panaci și Stulpicani. Flutur a mai anunțat că săptămâna viitoare vor putea fi deschise noi șantiere de lucrări, astfel încât în acest an să fie modernizați 140-150 de kilometri de drumuri județene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur a solicitat mai multe echipe de muncitori pentru modernizarea drumului Liteni – Hârtop.
 Vizualizări articol: 1557 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur a solicitat mai multe echipe de muncitori pentru modernizarea drumului Liteni – Hârtop0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei