Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 mar 2020 - Anul XXV, nr. 58 (7363)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Evacuare precoce

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre cele mai penibile meciuri pe care le-am văzut în viața mea a fost Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj. Poate chiar cel mai penibil. Când orgoliul e până la cer și înapoi, în războaiele duse cu dușmani mai mult sau mai puțin imaginari se calcă și pe cadavrele nevinovaților. ”Marele” Dan Petrescu a arătat, din nou, că nu e la fel de mare și în calitate umană. A scos un puști de pe teren după jumătate de minut! Nu e mândru de ce a făcut (ar fi fost chiar culmea!), dar cică băiatul a fost mulțumit că a debutat. Pe naiba, o să devină subiect de miștouri în bula lui! Decât un debut de felul ăsta, mai bine te lași de sport, că și așa îți umpli plămânii cu pulberi fine. Dar măcar de-ar fi avut efect... Aiurea, CFR a practicat antifotbal, la concurență cu echipa gazdă, e adevărat. Bine a spus Radu Naum în studioul DigiSport, meci cu efect soporific. La mine chiar a funcționat! Și uite așa, cu abordări de-astea, se șterg impresiile frumoase de după dubla cu Sevilla, iar pe de altă parte îi suflă vânt în pânze lui Becali, care probabil că își face iar calcule cu parametrul să preferat, ”până la Paști sunt pă primu loc”...

Nu numai Dan Petrescu a resuscitat-o pe FCSB, ci și Papură. Vintilă e departe de geniu în domeniul în care activează, că doar nu degeaba are 2-3-2 linie de clasament anul ăsta, dar uită că se scoate atunci când dă de unul ca Papură, incapabil să exploateze un moment favorabil atât de rar. Ca pont pentru juveți, tocmai s-a eliberat Uhrin de la balamuc, că doar nu sunt de luat în serios ăia de-l înjură pe ceh! Mai era și neplătit, că așa merge treaba cu săracii bogați din România. Apropo de Dinamo, încă o înfrângere etapa viitoare, cu Chindia, și cade pe loc retrogradabil. Totuși, e greu de crezut că se va întâmpla, târgoviștenii chiar au alură de ligă inferioară, cu mult noroc au scăpat nebătuți de Sepsi. Deocamdată par mai palpitante meciurile din play-out, măcar egalurile sunt cu goluri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evacuare precoce.
 Vizualizări articol: 1703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Evacuare precoce5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei