Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 feb 2020 - Anul XXV, nr. 48 (7353)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

#MotoEroi

„Fii erou pentru o zi!”, campanie de donare de sânge, la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 2-6 martie 2020, mai multe comunități de motocicliști (Legio Phoenix MC Romania),din șapte localități din țară, precum Suceava, Bacău, Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași și Sibiu, organizează o campanie de donare de sânge: „Donați sânge, fiți #MotoEroi!”. Sucevenii, motocicliști sau nu („Nu toți eroii poartă pelerină, unii au doar o cască moto și dorința de a ajuta...”), sunt așteptați la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Suceava (bulevardul 1 Mai, nr. 11), pentru a dona o rază de speranță celor aflați la nevoie.Pentru a vă asigura că nu va trebui să aștepți mai mult decât trebuie la Centru de Transfuzie Sanguină, organizatorii vă recomandă programarea la donare prin intermediul aplicației Donorium -
https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.donorium.app&hl=ro.

În această campanie de donare de sânge s-au alăturat 25 de parteneri (pensiuni, școli auto-moto, clinici dentare, magazine și service-uri moto), care susțin și ei gestul iubitorilor de motoare, oferind discounturi speciale și beneficii celor ce au donat sânge în cadrul acestei campanii.
Iar pe lângă toate acestea, cei care vor dona sânge în cadrul campaniei care debutează luni, 2 martie, vor primi, după cum susțin și organizatorii, cel mai frumos cadou, ”satisfacția de a ajuta într-un mod cât se poate de real o altă persoană care are nevoie de sânge”.  
Parteneri, la Suceava: AutoMoto Bogdan - Suceava - 10% Discount http://www.scoala-soferi-suceava.ro/; Semeniuc Motors - Câmpulung Moldovenesc - 10% Discount la manoperă și piese.https://www.facebook.com/pages/category/Motorcycle-Repair-Shop/Semeniuc-Motors-1993713137618280/, ARC - Art Rock Caffe - Suceava - cafea donatorilor din Suceava(0735 307 300) etc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Fii erou pentru o zi!”, campanie de donare de sânge, la Suceava.
 Vizualizări articol: 1251 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Fii erou pentru o zi!”, campanie de donare de sânge, la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei