Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 feb 2020 - Anul XXV, nr. 48 (7353)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

La barbershop

Va tunde neîntrerupt 36 de ore în scop umanitar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vasile Rusu, unul dintre frizerii de la HairStudio by Dizzy, de pe strada Universității din municipiul Suceava, va tunde neîntrerupt timp de 36 de ore, într-o campanie umanitară care va demara astăzi, începând cu ora 9.00.

Lui Vasi i se vor alătura în acest “maraton de tuns” și colegii din barbershop-ul de vizavi de Universitate, unii vor rămâne chiar peste noapte, toate câștigurile fiind destinate aceluiași scop nobil.

“O tânără mămică - Tabita, căreia medicii din țară i-au dat șanse minime să ducă la bun sfârșit sarcina, își poate vedea împlinit visul numai la o clinică de profil din Germania, cu costuri... deloc mici ☹”, au postat pe Facebook cei de la HairStudio by Dizzy.

Tabita este o tânără în vârstă de 32 de ani, căsătorită, din Udești, mama unei fetițe în vârstă de 5 ani. Însărcinată în 28 de săptămâni, Tabita a decis împreună cu soțul ei să se mute în Germania, la sora ei, pentru a încerca să își salveze copilul nenăscut.

Tânăra, care este sora lui Vasile Rusu, a mai pierdut două sarcini, și este decisă să facă tot posibilul pentru a salva inima care bate în pântecul ei. Chiar și la peste 1.500 de kilometri de casă, într-o țară străină, a cărei limbă nu o cunoaște, singurul ei ajutor fiind o soră stabilită în Germania.

“La prima morfologie fetală, la Suceava, mi s-a spus că există o potențială problemă la inimioară, o aortă ușor stenozată. M-au trimis la Iași, am fost de două ori pe la spitale, nu am primit nimic sigur. Am mers la Târgu Mureș, iar medicii de acolo mi-au spus că problema este destul de critică… Inimioara nu a putut să se dezvolte, lucru care a afectat și creierul”, ne-a povestit, ieri, Tabita.

I s-a sugerat, fără prea mult optimism, să încerce la o clinică din afara țării, iar tânăra și soțul ei au decis să epuizeze toate șansele, indiferent cât de mici ar părea.

Iar Vasi a ales să facă ce știe el mai bine pentru a-și ajuta sora. Să tundă. Colegii lui s-au alăturat imediat demersului: “Nu îl putem lăsa singur. Îi vom fi alături cât de mult în cele 36 de ore”, ne-a declarat aseară și Dizzy (Raluca Tuchlei), proprietara barbershop-ului.

“Toți banii încasați în urma acestei campanii vor merge la Tabita și copilașul ei, așadar așteptăm programările/donațiile voastre pentru a da acestei familii o șansă la viață”, se mai arată în postarea de pe Facebook.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Va tunde neîntrerupt 36 de ore în scop umanitar.
 Vizualizări articol: 1594 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Va tunde neîntrerupt 36 de ore în scop umanitar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei