Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 feb 2020 - Anul XXV, nr. 48 (7353)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Frica de necunoscut

Zilele de panică generată de coronavirus au golit o parte din rafturile hipermarketurilor sucevene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Panica legată de răspândirea noului coronavirus, ajunsă în ultimele zile și în România, i-a făcut pe mulți să dea iama în magazine, în încercarea de a-și face provizii care să le ofere o siguranță de supraviețuire o bună bucată de timp. Rafturi întregi de făină, ulei, paste sau conserve s-au golit în hipermarketuri, inducând o stare de incertitudine și frică. Din fericire, vârful momentului de panică a fost deja depășit, achizițiile din marile magazine revenind în cursul zilei de joi la normal.

Chiar dacă nu au atins nivelul disperat înregistrat de români în zona de sud a țării, cumpărăturile din marile magazine din Suceava au atins apogeul în cursul zilelor de marți și miercuri, când marfa de pe rafturi întregi a ajuns în cărucioarele clienților panicați. În hipermarketurile din municipiul Suceava s-a vândut în primul rând făina de grâu, rezervele fiind epuizate în depozitele celor câteva mari magazine, iar stocurile la furnizori atingând limita zero. Alte produse care au umplut cărucioarele cumpărătorilor au fost conservele de carne, ale căror stocuri au fost în unele locuri epuizate, alături de conserve de legume și paste făinoase, cu un termen de garanție ceva mai lung. Uleiul rafinat a fost și el un produs foarte solicitat în aceste două zile, alături de apa plată, care a fost cumpărată în cantități foarte mari.

În raioanele de produse cosmetice și de igienă au fost cumpărate toate loțiunile dezinfectante, mare parte din săpunul lichid și alcoolul sanitar, unii cumpărători preferând să ia cu ei baxuri întregi din acestea. Reprezentanții marilor rețele de hipermarketuri ne-au declarat că marea majoritate a acestor cumpărători au fost clienți finali, care au făcut cumpărăturile pentru ei și nu pentru revânzare și erau oameni de vârsta a treia. Din fericire, starea de panică s-a mai stins, iar în cursul zilei de joi vânzările reveniseră la normal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zilele de panică generată de coronavirus au golit o parte din rafturile hipermarketurilor sucevene.
 Vizualizări articol: 1946 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Zilele de panică generată de coronavirus au golit o parte din rafturile hipermarketurilor sucevene5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei