Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 feb 2020 - Anul XXV, nr. 48 (7353)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Spre un El Clasico de avarie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doar eu am avut senzația ciudată că Juventusul lui Ronaldo a jucat cam ca Barcelona lui Messi, dar varianta asta mai seacă, din ultimul timp? Fiindcă alea 4 goluri ale lui Messi, din ultima etapă de La Liga, trebuie luate ca excepție, nu ca regulă, cum era până de curând. Trezindu-se conduși de Lyon, italienii au început să plimbe steril mingea, fără măcar să fie capabili să-și creeze ocazii. Totuși, un penalty cred că ar fi trebuit să primească, iar un 1-1 în deplasare însemna misiune îndeplinită, ceea ce Barcelona reușise cu o zi înainte. Mi s-a părut total neinspirată declarația lui Sarri, antrenorul lui Juve, care a spus că în Italia ar fi primit două penalty-uri. A avut un efect contrar, în loc să empatizez cu păgubitul, mi-am amintit că în Serie A, aproape tradițional, torinezii se lipesc de loviturile de la 11 metri ca marca de scrisoare. Așadar, CR7 și compania și-au făcut rost de un retur dificil, pentru un 2-0 trebuie să muncească, iar apoi să tremure pentru el.

În schimb, altă echipă care plimbă mingea, Manchester City, a avut un neașteptat câștig de cauză la Madrid. Rezultatul s-a întors pe final, cam nemeritat, eu aș fi văzut un 1-1 care să lase Realului drept la replică în retur. Așa, lipsit și de Ramos, cred că Zidane va experimenta prima eliminare din Liga Campionilor în calitate de antrenor. E o performanță singulară să se întâmple asta în al patrulea sezon. Cum duminică avem și El Clasico, pentru cei de la Real devine aproape obligatorie victoria, care i-ar readuce pe primul loc, fie și cu un singur punct avans. Fotoliul de lider obținut în luptă direct ar da o altă perspectivă pentru restul sezonului, un alt moral. Nici un egal n-ar fi de lepădat, care mie mi se pare cel mai probabil rezultat, în ton cu neputințele actuale ale ambelor echipe. Trebuie însă spus că Realul a dezvoltat un complex în fața lui Messi, care se încarcă în derby și mereu livrează câte ceva. Duminică seara ne vom lămuri dacă va fi suficient.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spre un El Clasico de avarie.
 Vizualizări articol: 1584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Spre un El Clasico de avarie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei