Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 ian 2020 - Anul XXV, nr. 17 (7322)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sentinţă judecători

Doi ani de închisoare pentru un tânăr care a provocat un accident mortal în timp ce gonea cu un BMW, beat la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din Siret, judecat pentru un accident mortal pe care l-a provocat în timp ce era băut la volan, a fost condamnat de magistraţii de la Judecătoria Rădăuţi la o pedeapsă de 2 ani de închisoare, fără beneficiul suspendării condiţionate. Inculpatul, Emanoil Petru Huţanu, a primit 1 an şi 9 luni de închisoare pentru ucidere din culpă şi 9 luni închisoare pentru conducere sub influenţa alcoolului. În urma cumulării pedepselor şi a aplicării sporului din a doua, a rezultat sentinţa finală de 2 ani de închisoare. Fiind vorba de instanţa de fond, sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel la instanţa superioară.

Tragedia în care şi-a pierdut viaţa un tânăr în vârstă de 19 ani s-a petrecut în septembrie 2017, pe drumul european 85, în apropiere de Negostina, şi a avut în prim-plan viteza excesivă.

Emanoil Petru Huţanu, pe atunci în vârstă de 23 de ani, din Siret, conducea un BMW cu viteză excesivă, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei. Maşina a ieşit în decor, unde a lovit violent un obstacol.

În autoturism erau trei tineri. Unul dintre ei, Răzvan G., în vârstă de 19 ani, nu a supravieţuit. Ceilalţi doi, şoferul şi un tânăr de 18 ani, au fost răniţi.      

În cazul tânărului de la volan aparatul etilotest a indicat concentraţia de 0,89 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Acesta a suferit leziuni grave în urma accidentului. 

El a fost preluat de o ambulanţă şi a ajuns la Spitalul Orăşenesc Siret, de unde s-a decis transferul la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde a fost diagnosticat cu: „fractură comunitivă peroneu drept” şi „fractură marginală tibie stângă”.

Instanţa a mai constatat că în cauză nu s-au formulat pretenţii civile din partea urmaşilor celui decedat.

Dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, care au preluat dosarul de la colegii de la Rădăuţi. Procurorii au reţinut faţă de inculpat şi articolul 38 Cod Penal, adică concursul real de infracţiuni când două sau mai multe infracţiuni au fost săvârşite de aceeaşi persoană, înainte de a fi condamnată definitiv pentru vreuna dintre ele.
Din păcate, este un exemplu trist de cum pot fi nenorocite cel puţin două familii din cauza teribilismului unor tineri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi ani de închisoare pentru un tânăr care a provocat un accident mortal în timp ce gonea cu un BMW, beat la volan.
 Vizualizări articol: 2958 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi ani de închisoare pentru un tânăr care a provocat un accident mortal în timp ce gonea cu un BMW, beat la volan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei