Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 ian 2020 - Anul XXV, nr. 17 (7322)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După selecția internă

Arhitectul Beniamin Atodiresei, candidatul PLUS la Primăria Suceava, economistul Adrian Radu Rey, candidatul la președinția Consiliului Județean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Selecția internă pentru desemnarea candidaților la funcția de primar ai filialei Suceava a Partidului Libertate, Unitate şi Solidaritate – PLUS l-a stabilit, pentru Primăria Suceava, pe arhitectul Beniamin Atodiresei. Acesta a declarat că în competiția internă s-au luat în calcul CV-ul candidatului și proiectul său politic, iar mai departe, cei desemnați vor concura cu candidații USR, formațiune politică aflată în alianță cu PLUS, și se va alege candidatul final.

Beniamin Atodiresei este din Rădăuți, este absolvent al Facultății de Arhitectură din Cluj-Napoca, oraș în care are o firmă de profil, care activează și în județul Suceava. Are 39 de ani, este căsătorit și are o fetiță în vârstă de 7 luni. Beniamin Atodiresei a spus că încă nu are buletin de Suceava, condiție obligatorie pentru a candida la primăria municipiului reședință de județ, dar situația va fi rezolvată fără probleme dacă el va fi alegerea finală a USR-PLUS.  „De un an locuim în Suceava”, a afirmat el.

În competiția internă din cadrul PLUS, pentru președinția Consiliului Județean Suceava s-a înscris președintele filialei Suceava a PLUS, economistul Adrian Radu Rey. În plan secund, acesta s-a înscris și pentru funcția de primar al municipiului Vatra Dornei. În funcție de negocierile cu USR, candidații finali ai Alianței USR -PLUS vor fi anunțați oficial abia după 15 februarie. „Suntem în plină procedură de selecție internă a candidaților, pe care o vom finaliza la sfârșitul lunii ianuarie. După negocierile cu USR vom vedea unde voi candida efectiv din partea Alianței, la funcția de președinte al CJ sau la Primăria Vatra Dornei”, a precizat Adrian Radu Rey.

Deocamdată, pare a fi stabilită candidatura Alianței USR-PLUS la Primăria Fălticeni – George Mîndruță, de la PLUS. La Câmpulung Moldovenesc, în competiţia internă a PLUS s-a calificat Andrei Florescu. La Rădăuți, PLUS are mai multe opțiuni și va desemna candidatul intern în circa două săptămâni, iar la Gura Humorului se pare că va merge pe mâna USR.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arhitectul Beniamin Atodiresei, candidatul PLUS la Primăria Suceava, economistul Adrian Radu Rey, candidatul la președinția Consiliului Județean.
 Vizualizări articol: 1768 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Arhitectul Beniamin Atodiresei, candidatul PLUS la Primăria Suceava, economistul Adrian Radu Rey, candidatul la președinția Consiliului Județean1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei