Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 ian 2020 - Anul XXV, nr. 5 (7310)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politică

Deputatul PSD Alexandru Rădulescu îi acuză pe liberali că i-au minți pe români

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu acuză guvernarea PNL de incompetență și de faptul că liderii PNL i-au mințit pe români în campania electorală prezidențială. „Acest lucru este demonstrat, cu prisosință, de acțiunile Guvernului și ale președintelui Klaus Iohannis din perioada post-electorală: majorarea alocațiilor pentru copii, decisă în Parlament, nu este pusă în practică, eliminarea supra-accizei la carburanți, votată în Parlament, a fost urmată de o creștere cu 7% a accizelor, sistemul informatic de urmărire a lemnului defrișat nu este pus în practică în următoarele 6 luni, tarifele de distribuție a energiei electrice vor crește cu 7,5%, indexările salariale pentru profesori și creșterea cuantumului pensiei minime, prevăzute pentru 2020, sunt stopate, gradul de îndatorare a României crește rapid prin împrumuturile cu dobândă mare făcute de acest guvern”, a arătat deputatul, într-un comunicat de presă remis ieri.

Acesta afirmă că pentru județul Suceava sunt „și alte vești proaste”: amânarea construirii promisei autostrăzi Iași-Târgu Mureș, subfinanțarea rutei ocolitoare a municipiului Rădăuți și absența rutei ocolitoare a Fălticeniului din proiectele Ministerului Transporturilor. Despre autostrada Iași -Târgu Mureș, Rădulescu a spus că Guvernul PSD „a făcut pași importanți în construirea acesteia”, prin parteneriat public-privat, fiind lansată chiar o licitație de aproximativ 1 miliard de euro la care au depus oferte patru firme străine mari, de construcții.

„Acest demers a fost anulat de guvernul PNL pe o motivație (susținută cu un aer nefondat, de superioritate, de parlamentarii liberali suceveni): că este mult mai bine să se folosească în acest sens fonduri europene. Însă, propriul ministru al Transporturilor le răspunde parlamentarilor liberali suceveni (ca și cum aceștia s-ar afla în opoziție), că această finanțare nu este posibilă, iar acest proiect are un viitor incert. În campania electorală prezidențială liderul liberalilor suceveni asigura că alegerea lui Klaus Iohannis este o garanție a construcției autostrăzilor din Moldova. Această promisiune s-a dovedit a avea picioare foarte scurte, iar garanția dată de acel lider a expirat după nici două luni”, a mai afirmat deputatul Alexandru Rădulescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PSD Alexandru Rădulescu îi acuză pe liberali că i-au minți pe români.
 Vizualizări articol: 1764 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Deputatul PSD Alexandru Rădulescu îi acuză pe liberali că i-au minți pe români1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei