Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 ian 2020 - Anul XXV, nr. 5 (7310)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La supărare

A băut antigel în urma unor neînțelegeri în familie și se află în stare gravă la spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 26 de ani din Suceava a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a intoxicat voluntar cu antigel. În aceeași seară, un altul din Mălini, după ce a consumat alcool și s-a certat cu soția, a băut o soluție pentru plante, ajungând și el pe mâna medicilor.

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată marți seara, în jurul orei 19.30, despre faptul că la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava a ajuns un bărbat care acuza dureri provocate de ingerarea voluntară a unei cantităţi de antigel. Bărbatul de 26 de ani a fost diagnosticat de către personalul medical cu "intoxicaţie voluntară cu antigel", constatându-se că acesta a ingerat voluntar aproximativ 200 ml de antigel.

Cercetările demarate au stabilit că în jurul orelor 13:00, din cauza unor neînţelegeri în familie, bărbatul s-a deplasat pe un teren agricol situat în spatele Complexului Metro din Suceava, unde a ingerat cantitatea de antigel. Câteva ore mai târziu, din cauză că se simțea deja foarte rău, el s-a  deplasat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Bărbatul a rămas internat în spital, cercetările fiind continuate pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În cursul aceleiași seri, polițiștii Secției de Poliție Rurală Mălini au fost anunțați de o femeie despre faptul că soțul ei, în vârstă de 47 de ani, a băut o soluție pentru plante. S-a putut stabili astfel că în cursul serii, în timp ce se afla acasă, bărbatul din Mălini a avut unele divergențe cu soția, în urma acestora consumând aproximativ 50 de ml de erbicid. Bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. El a fosttransportat cu ambulanța la Spitalul Municipiului Fălticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, medicii stabilindu-i diagnosticul de ”intoxicație voluntară cu erbicid”. El a rămas internat, cercetările fiind continuate de polițiști.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A băut antigel în urma unor neînțelegeri în familie și se află în stare gravă la spital.
 Vizualizări articol: 2160 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A băut antigel în urma unor neînțelegeri în familie și se află în stare gravă la spital0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei