Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 ian 2020 - Anul XXV, nr. 5 (7310)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Primele imagini cu cei doi frați arestați în cazul bătrânei tâlhărite și violate sălbatic în casă

Joi, 9 Ianuarie 2020 (14:57:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Cei doi frați ridicați de polițiști pentru oribila faptă de viol comisă acum câteva zile în satul Ioneasa, comuna Vadu Moldovei, unde o bătrână a fost violată și supusă la chinuri, fiind mutilată îngrozitor, au fost arestați preventiv joi, 9 ianuarie, de Judecătoria Fălticeni pe o perioadă de 30 de zile. Frații din familia de romi Ventilă, unul de 21 de ani și unul de 17 ani, au fost arestați pentru infracțiunile de viol și tâlhărie calificată. Principalul autor al agresiunii ar fi Denis Alexandru Ventilă, în vârstă de 21 de ani, dar și minorul este pus sub acuzare pentru viol. După ce și-au bătut joc de femeie, cei doi au plecat din casă cu 150 de lei, bani pe care bătrâna îi pregătise pentru a achita abonamentul pe mai multe luni la cablu, și cu un telefon mobil. Agresiunea sexuală comisă asupra bătrânei este îngrozitoare și greu de descris în cuvine. Bătrâna a suferit ruptură anală după ce în anus i s-ar fi introdus un băț. Rudele au mărturisit că în urma operației femeii i s-a pus un tub din plastic în loc de intestinul gros, starea sa de sănătate fiind gravă. Bătrâna locuia singură într-o casă de la marginea satului Ioneasa. Duminică seară, în jur de ora 17.00, când satul era înzăpezit, cei doi au intrat în casă peste femeie și s-au dedat la fapte abominabile. Scopul principal ar fi fost tâlhăria, însă autorii nu s-au oprit la asta. Polițiștii au ajuns greu la fața locului, după ce un utilaj al Primăriei comunei Vadu Moldovei a deszăpezit ulița. Utilajul nici măcar nu a deszăpezit ulița până la casa bătrânei, ci doar până în apropierea acesteia. Oamenii din sat spun că numeroșii membri ai familiei de romi Ventilă s-au dedat în ultima perioadă la mai multe agresiuni, furturi, dar au mai comis și încă una sau chiar două agresiuni sexuale asupra unor bătrâne, care însă nu au fost sesizate la poliție.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primele imagini cu cei doi frați arestați în cazul bătrânei tâlhărite și violate sălbatic în casă.
 Vizualizări articol: 6859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primele imagini cu cei doi frați arestați în cazul bătrânei tâlhărite și violate sălbatic în casă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei