Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 296 (7297)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol public

Prins de poliţişti beat şi fără permis după ce a ajuns cu autoutilitara în decor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat care conducea o autoutilitară deşi nu are permis de conducere şi mai şi băuse a fost prins de poliţişti după ce a ieşit în decor cu vehiculul. Maşina a fost avariată şi a ajuns până în apropiere de gardul unei case. Luni seară, în jurul orei 20.30, poliţiştii de la Secţia Rurală Gălăneşti au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că pe raza comunei Frătăuţii Noi o maşină a ieşit în decor, cu avarii, iar şoferul este băut.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului, pe drumul comunal din Frătăuţii Noi, au găsit maşina Mercedes Benz Sprinter în şanţ, cu avarii în partea din faţă. Lângă maşină a fost găsit un bărbat, identificat ulterior ca proprietarul maşinii, în vârstă de 48 de ani, localnic din Frătăuţii Noi.

În urma verificării cu aparatul etilotest a suspectului a rezultat valoarea de 0,89 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus de poliţişti la Spitalul Rădăuţi, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

În urma verificării în bazele de date ale Poliţiei Române s-a constatat că bărbatul nu este posesor de permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. 

Poliţiştii de la Secţia Rurală Gălăneşti au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prins de poliţişti beat şi fără permis după ce a ajuns cu autoutilitara în decor.
 Vizualizări articol: 1549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prins de poliţişti beat şi fără permis după ce a ajuns cu autoutilitara în decor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei