Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 296 (7297)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Bursucul e servit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Și a fost și tragerea la sorți pentru meciurile europene de la anul. Parcă cineva îl încearcă pe Dan Petrescu, oferindu-i numai adversari unul și unul. De data asta, Sevilla. Spaniolii sunt mult mai periculoși decât un Inter, de exemplu, care are treabă prin campionat, cu niște iluzorii șanse la titlu, deci ar fi fost de presupus că s-ar fi menajat în Liga Europa, cel puțin în această incipientă fază eliminatorie (italienii au picat cu Ludogoreț, să vedem dacă ”bulgarii noștri” vor putea să profite). Laureată în 3 ani consecutivi, 2014-2106, Sevilla știe foarte bine că această competiție oferă satisfacții dacă o tratezi cum se cuvine, atât pentru suporteri, cât și pentru finanțele clubului. Nu avem de ce să ne facem iluzii că acum va fi altfel. Drept e că Petrescu a cobit, spunând că-și dorește un adversar greu, ca să nu se repete povestea din vară, cu Slavia, când toată lumea o dădea favorită pe CFR, cu deznodământul cunoscut. Asta e, Bursucul a fost servit, până la urmă e și o oportunitate profesională.

* * *

Pentru a compara nivelul, dar și pentru frumusețea jocului în sine, am urmărit semifinalele și finala mare a CM de handbal feminin. Poate cel mai frumos meci din competiție a fost semifinala Olanda-Rusia. Ce a făcut Viahireva pe teren probabil făcea Gațu pe vremuri, dar taman la ultima fază a aruncat puțin pe lângă poartă, ratând egalarea! Și finala Olanda-Spania a fost electrizantă, dar stricată de acea ultimă decizie de arbitraj, o lovitură de la 7 metri dictată pentru o discutabilă infracțiune la limita celuilalt semicerc! Astfel, Olanda cucerește primul ei titlu mondial, în primul rând datorită entuziasmului din ultimele două meciuri, câștigate în secundele de final, care au șters practic cu buretele cele 3 înfrângeri de până atunci! Asta în timp ce Rusia lui Ambros Martin avea victorii pe linie până la semifinala cu olandezele… În ce ne privește,  la preolimpicul de la anul, pe lângă victoria obligatorie cu Coreea de Nord, trebuie să batem măcar una dintre Muntenegru și Norvegia. Cred că ar trebui să fim pregătiți sufletește pentru un eșec major.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bursucul e servit.
 Vizualizări articol: 1768 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Bursucul e servit5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei