Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 296 (7297)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Incredibil!

Goană sinucigaşă cu maşina a unui tânăr: a pierdut controlul la 240 de km/h

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Suceava, un judeţ care ţine de ani de zile capul de listă la număr de morţi în accidente rutiere în România, bate tot mai multe recorduri nedorite. Avem anormal de mulţi pietoni şi biciclişti care mor pe şosele, avem foarte mulţi şoferi băuţi care provoacă nenorociri, iar luni seară s-a înregistrat şi un accident în condiţii de viteză excesivă dusă la extrem. Un tânăr în vârstă de 35 de ani, din Vicovu de Jos, a murit în timp ce gonea nebuneşte, în jurul orei 22.30 din noapte, pe îngustul drum naţional dintre Vicov spre Rădăuţi.

Acul vitezometrului maşinii care a lovit un copac şi s-a răsturnat de mai multe ori s-a blocat la aproximativ 150 de mile la oră, adică 240 de kilometri la oră. Maşina era britanică, cu volan pe partea dreaptă. Chiar dacă acest indiciu nu oferă neapărat viteza precisă, este evident că maşina era condusă nebuneşte. Poliţiştii din zona Rădăuţi-Marginea-Gălăneşti spun că nu au mai avut niciodată de a face cu un accident produs la o asemenea viteză.

Accidentul s-a petrecut între Gălăneşti şi Horodnic de Jos. Din  cercetările poliţiei rezultă că Constantin Aga, aflat singur în maşina Audi A6, în timp ce conducea pe direcţia dinspre Gălăneşti spre Rădăuţi, a pierdut controlul asupra maşinii într-o curbă uşoară la dreapta. A urmat un adevărat dezastru, „racheta” lovind un copac şi răsturnându-se.

Pompierii militari care au intervenit la faţa locului l-au găsit pe tânăr încarcerat în maşină, ulterior fiind declarat decesul.

Tânărul care a murit, Constantin Aga, a avut în trecut probleme cu legea, fiind implicat în agresiuni, într-un club şi într-o benzinărie. În ultimii doi-trei ani acesta nu le-a mai făcut însă probleme poliţiştilor. Tânărul din Vicovu de Jos mai are doi fraţi, ambii fiind închişi în momentul de faţă. Unul dintre ei este cel care a violat în acest an o bătrână şi, după ce a fost pus în libertate, a comis o tentativă de viol asupra unei tinere, fiind din nou arestat.

 

Şase morţi în accidente, într-o săptămână

Din păcate, ultima săptămână a fost una cu adevărat neagră pe şoselele judeţului. Constantin Aga este al şaselea mort în accidente rutiere produse în ultima săptămână în judeţul Suceava. După acest şir de tragedii, Suceava a revenit pe primul loc în România la accidente mortale. De la începutul anului s-au înregistrat 79 de morţi în accidente rutiere. Având în vedere că nu a căzut zăpadă şi nici nu este de aşteptat să cadă prea curând, riscul de accidente grave rămâne ridicat, spun poliţiştii rutieri. Din păcate, mare parte din accidente au în prim-plan multă inconştienţă din partea şoferilor, însă destul de des şi din partea altor participanţi la trafic, fie că vorbim de pietoni, biciclişti sau căruţaşi. Elocvent este şi că în acest an poliţiştii au reţinut în arest pentru 24 de ore mai mult de o sută de şoferi prinşi fără permise de conducere şi/sau băuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Goană sinucigaşă cu maşina a unui tânăr: a pierdut controlul la 240 de km/h.
 Vizualizări articol: 5167 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Goană sinucigaşă cu maşina a unui tânăr: a pierdut controlul la 240 de km/h5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei