Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 296 (7297)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Educație

Proiectul educativ „Vis de iarnă”, ediția a IV-a, la Centrul Școlar „Sf. Andrei” Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă (CSEI) „Sf. Andrei” Gura Humorului au realizat, la sfârșitul săptămânii trecute, proiectul educativ ”Vis de iarnă”, ediția a IV-a, eveniment desfășurat la Centrul Cultural Gura Humorului. Proiectul educativ „Vis de iarnă” ediția 2019 a cuprins mai multe etape. Elevii îndrumați de cadrele didactice au realizat un decor magic, care a reprezentat lumea Regatului de gheață, folosind pe cât posibil materiale reciclabile, peturi și resturi de hârtie, resturi de materiale textile. Decorul înghețat a prins viață aducând, în prim-plan personaje atât de îndrăgite copiilor: prințesa Elsa, vestitul Olaf și renul Sven. Cu răbdare, muncă și pasiune și neapărat cu un strop din sufletul copiilor, de la cei mai mici până la cei mari, elevii au realizat și decorațiuni de iarnă reunite în Expoziția „Magia iernii”- un adevărat regal vizual.

În acest decor de poveste, alături de prezentatori: prințesa Anna, Olaf și câțiva spiriduși zglobii, o parte din elevi școlii, dar și invitații lor, și-au valorificat potențialul artistic. În Regatul de gheață s-au împletit sub bagheta magică a Elsei cântecele, dansurile, voia bună alături de clinchetul suav al colindelor și urăturilor. „Și povestea noastră nu ar fi fost la fel de strălucitoare dacă în acest regal hibernal nu ne-ar fi fost alături elevi și cadre didactice de la Colegiul Național <Ștefan cel Mare> Suceava, care prin mesagerii membri ai trupei de teatru PI au creat momente interactive și amuzante ce au așternut valuri de râsete în rândul spectatorilor”, după cum ne-a spus consilierul educativ, prof. Istrate Isabella.

 

Invitați

Elevii clasei a IV-a de la Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava au încântat audiența cu un minunat recital de colinde. Un moment magic a creat pentru spectatori și eleva Narcisa Ungureanu, de la Școala Gimnazială Păltinoasa, prin voioșia cântecului popular. Pentru bunul mers al evenimentului, elevii voluntari de la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului s-au dovedit ajutoare de nădejde ale prințesei Elsa. Alături de elevii CSEI „Sf. Andrei” s-au bucurat de acest regal și invitații, precum părinți, profesori pensionari ai școlii și reprezentanți ai comunității.

”Proiectul educativ <Vis de iarnă> a fost și în acest an o reușită, datorită întregului colectiv de la CSEI Sf. Andrei, și a oferit elevilor și invitaților o călătorie presărată de magie într-o lume de basm ce a așternut în sufletele spectatorilor lumina magică a sărbătorilor de iarnă”, a completat consilierul educativ, prof. Istrate Isabella.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiectul educativ „Vis de iarnă”, ediția a IV-a, la Centrul Școlar „Sf. Andrei” Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1150 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proiectul educativ „Vis de iarnă”, ediția a IV-a, la Centrul Școlar „Sf. Andrei” Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei