Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 296 (7297)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Agresiune

Fiica primarului din Capu Câmpului şi prietenul acesteia, bătuţi în plină stradă de doi indivizi beţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O gravă agresiune a avut loc în cursul serii de vineri, pe un drum din comuna Capu Câmpului. O tânără de 25 de ani şi prietenul acesteia au fost bătuţi în plină stradă de doi indivizi care, conform spuselor femeii, erau într-o stare avansată de ebrietate. În urma plângerilor depuse la poliţie, pe numele agresorilor a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe.

 

O agresiune înfăptuită în plină stradă, de doi indivizi aflaţi în stare de ebrietate

Faptele s-au petrecut pe drumul comunal ”Isachia” din Capu Câmpului, vineri seara, începând cu ora 21.00, când Alina Prelucă, de 25 de ani, fiica primarului din comună, se întorcea împreună cu prietenul său, Octavian Popescu, cu maşina din oraş, bărbatul aflându-se la volan. La un moment dat, pe marginea drumului au văzut o maşină cu o roată căzută în şanţ, lângă gardul din apropiere fiind doi bărbaţi. Unul dintre ei a ieşit în drum, făcându-i semn şoferului să oprească, după care le-a reproşat celor doi că mergeau cu viteză mare. Tânăra aflată pe locul din dreapta a coborât geamul lateral, întrebându-l ce are de gând, însă în acel moment bărbatul, care se afla în stare de ebrietate, s-a apropiat de portiera ei şi a prins-o de gât. Prietenul fetei a coborât atunci din maşină şi a fost atacat de cei doi indivizi băuţi zdravăn, recunoscuţi atunci ca fiind Ciprian Moroşan, de 27 de ani, şi Adrian Parascan, de 29 de ani, ambii din Capu Câmpului, care l-au lovit cu pumnii şi picioarele. În timpul încăierării a fost lovită şi femeia, de către Ciprian Moroşan, iar strigătele ei au fost auzite de către doi săteni care locuiesc în apropiere, un bărbat şi o femeie, care au ieşit în drum şi au reuşit să calmeze spiritele.

 

Unul dintre suspecţi s-a întors la locul agresiunii, pentru a-şi încheia răfuiala

La puţin după acest incident, cei doi au reuşit să scoată maşina din şanţ şi să plece spre casă, iar femeia a sunat la 112 pentru a anunţa agresiunea. Lucrurile însă nu s-au oprit aici, iar peste câteva minute o altă maşină l-a adus din nou la faţa locului pe Ciprian Moroşan, care, nervos, a început să lovească maşina, ameninţându-i pe cei doi, care se blocaseră în interior. Dintr-o lovitură el a spart geamul portierei maşinii, bucăţi mărunte de sticlă intrându-i în ochi femeii, după care individul a fugit. La scurt timp, la faţa locului au ajuns şi poliţiştii, iar femeia şi prietenul acesteia au fost transportaţi cu ambulanţa la Centrul de Primire Urgenţe a Spitalului Orăşenesc Gura Humorului. Aici medicii au constatat că femeia avea 3 bucăţi de sticlă în ochi, fiind diagnosticată cu hemoragie subconjunctivală, traumatism cranio-facial şi mandibular, însă victimele agresiunii nu au rămas internate.

 

Victimele au depus plângeri pe numele celor doi suspecţi de agresiune

Alina Prelucă şi Octavian Popescu au fost audiaţi apoi la sediul postului de poliţiei şi mai târziu în cadrul Secţiei de Poliţie Gura Humorului, unde au depus plângeri pe numele celor doi agresori. În cursul zilei de sâmbătă, femeia şi bărbatul care asistaseră la agresiune au fost audiaţi în calitate de martori. În cursul după-amiezii de duminică, la poliţie au ajuns şi cei doi suspecţi de agresiune, Ciprian Moroşan şi Adrian Parascan, care au recunoscut parte din faptele comise şi trăiesc cu speranţa împăcării cu victimele şi retragerii plângerilor din partea acestora. Cercetările au fost demarate de poliţişti în cadrul unui dosar de cercetare penală, pentru comiterea infracţiunii de ”lovire şi alte violenţe”.

 

Cei doi tineri agresaţi au fost consultaţi medico-legal şi sunt hotărâţi să nu-i ierte pe atacatori

Tânăra şi prietenul ei s-au prezentat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Suceava. Pe numele Alinei Prelucă a fost emis un certificat medico-legal, care va fi încheiat în funcţie de numărul de zile necesare vindecării leziunilor oftalmologice, iar pe numele prietenului ei, în vârstă de 24 de ani, a fost eliberat un certificat medico-legal pentru o perioadă de 9 zile de îngrijiri medicale. Am reuşim să o contactăm pe Alina Prelucă, care în urma încercării de împăcare venite din partea familiilor celor doi indivizi, ne-a declarat:

”Această agresiune reprezintă o răzbunare, dat fiind faptul că familia lui Moroşan Ciprian nu agreează ideea că mama mea este primar în comună. Chiar şi în momentul altercaţiei, Ciprian Moroşan îmi spunea că mă urăşte pentru că sunt fata primarului. Cei doi au venit plângând să-şi ceară iertare, însă nu voi trece cu vederea faptele lor, mai ales că am fost pe punctul de a-mi pierde vederea din cauza sticlelor ce mi-au intrat în ochi. Sunt hotărâtă să nu-i iert şi îmi doresc să răspundă în faţa legii pentru faptele lor şi să fie pedepsiţi.” În acelaşi timp, şi alţi locuitori ai comunei Capu Câmpului s-au plâns, pe adresa redacţiei, despre faptul că au o stare de teamă legată de cei doi agresori, care din punctul lor de vedere trebuie prezentaţi în presă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiica primarului din Capu Câmpului şi prietenul acesteia, bătuţi în plină stradă de doi indivizi beţi.
 Vizualizări articol: 5644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Fiica primarului din Capu Câmpului şi prietenul acesteia, bătuţi în plină stradă de doi indivizi beţi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei