Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 296 (7297)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

Lansarea proiectului „Creșterea calității vieții în orașul Siret prin cultură, educație permanentă și spații urbane moderne”

UAT ORAȘUL SIRET, în parteneriat cu UAT JUDEȚUL SUCEAVA,implementează în perioada 01.06.2018 - 31.05.2023 proiectul „Creșterea calității vieții în orașul Siret prin cultură, educație permanentă și spații urbane moderne”, cod SMIS 125425, finanțat prin Programul Operațional Regional  2014 – 2020, Axa prioritară 13. Sprijinirea regenerării orașeIor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 9b - Promovarea incluziunii sociale, combaterea sărăciei și a oricărei forme de discriminare, Obiectiv specific 13.1 - Îmbunătățirea calității vieții populației în orașeIe mici și mijlocii din România.

Proiectul „Creșterea calității vieții în orașul Siret prin cultură, educație permanentă și spații urbane moderne”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către UAT Orașul Siret în parteneriat cu UAT JUDEȚUL SUCEAVA și are o valoare totală de 24.313.710,13 lei, din care 19.794.375,00 lei valoare eligibilă nerambursabilă din FEDR. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Nord Est, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect.  

Obiectivul general al proiectului îl constituie creșterea calității vieții în orasul Siret prin cultură, educație permanentă și spații urbane moderne. Îndeplinirea acestui obiectiv general este condiționată de realizarea următoarelor obiective specifice ale proiectului:

  • Îmbunătățirea calității vieții populației orașului Siret ca urmare a creșterii numărului de servicii oferite în domeniul educației permanente, culturii și sportului prin construirea unui centru educațional pentru învățare permanentă și reabilitarea muzeului din Siret;
  • Îmbunătățirea calității vieții populației orașului Siret ca urmare a reabilitării și modernizării parcurilor, dotarea acestora cu echipamente pentru activități culturale și fitness în aer liber și amenajarea unei parcări.

Concret, obiectivele de investiţii ce vor fi realizate prin acest proiect sunt:

  • Construire Centru educațional de învățare permanentă în orașul Siret, județul Suceava (obiectiv de investiții ce va fi implementat de UAT Orașul Siret, lider de parteneriat);
  • Reabilitare și modernizare spații publice urbane în centrul orașului Siret, jud. Suceava (obiectiv de investiții ce va fi implementat de UAT Orașul Siret, lider de parteneriat). Vor fi reabilitate 5 parcuri și zone verzi din centrul orașului Șiret și vor fi dotate cu bănci, stâlpi de iluminat, aparate de fitness în aer liber, locuri de joacă pentru copii, scena mobilă, foișor, bănci pentru șah. De asemenea, va fi construită o parcare care va deservi aceste obiective.
  • Reabilitare și modernizare Muzeul de Istorie Siret (obiectiv de investiții ce va fi implementat de UAT Județul Suceava – partener în cadrul proiectului.  Muzeul de istorie din Siret este o clădire de patrimoniu (clasa B) aflată într-o avansată stare de degradare. Prin acest proiect va fi reabilitată și modernizată clădirea muzeului și vor fi achiziționate dotări astfel încât la final muzeul să devină funcțional.

Pentru informații suplimentare vă rugăm contactați-o pe d-na Alina Ramona Butnariu – Manager proiect, tel. 0734 883 775, e-mail: alinaramonabutnariu@gmail.com

Date de contact beneficiar: Siret, Str. 28 Noiembrie, Nr. 1, Județul Suceava, România, Tel. 0230 280 901, Fax  0230 280 624, Mail: primariasiret@siretromania.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lansarea proiectului „Creșterea calității vieții în orașul Siret prin cultură, educație permanentă și spații urbane moderne”.
 Vizualizări articol: 1075 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lansarea proiectului „Creșterea calității vieții în orașul Siret prin cultură, educație permanentă și spații urbane moderne”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei