Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 294 (7295)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tragedii

Patronul unui restaurant de la Cumpărătura, accidentat mortal de o maşină. Cinci morţi într-o săptămână neagră pe şosele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un adevărat şir de accidente mortale s-au succedat în ultimele zile pe şoselele din judeţ, ultimele două petrecându-se sâmbătă. 

Un tânăr în vârstă de 25 de ani şi un bărbat de 38 de ani şi-au pierdut viaţa sâmbătă, primul pe un drum comunal la Pârteştii de Jos, iar al doilea pe E 85, la Cumpărătura. Pe parcursul săptămânii trecute s-au înregistrat cinci accidente mortale, Suceava urcând din nou pe locul I la număr de morţi în accidente în România. După acest şir de tragedii, numărul de persoane decedate în accidente rutiere în acest an în judeţul nostru se apropie de 80.

 

Accidentul în care a murit patronul de la Nectarios Cumpărătura

O cumplită tragedie s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 17.00, pe E 85, pe raza satului Cumpărătura, comuna Bosanci.

Un localnic în vârstă de 38 de ani, Petrică Păltinel, în vârstă de 38 de ani, deţinător al restaurantului Nectarios din Cumpărătura, foarte cunoscut în localitate şi nu numai, a fost lovit violent de o maşină, în condiţii care nu sunt încă foarte clare. Se pare că bărbatul se întorcea de la biserica din apropiere, pe jos.

Un autoturism Hyundai, condus de un bărbat în vârstă de 61 de ani, din municipiul Suceava, Vasile Semeniuc, l-a lovit violent pe bărbatul de 38 de ani. La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD, cadrele medicale efectuând manevre de resuscitare a  victimei, însă fără a se putea face nimic.

Poliţiştilor nu le este prea clar, cel puţin în această fază a anchetei, în ce poziţie se afla pietonul, pe acostament, direct pe carosabil ori în traversare. Cel mai probabil, acesta se deplasa pe marginea drumului.

Timp de aproximativ 90 de minute, cât s-a făcut cercetarea la faţa locului, traficul de pe DN2-E 85 s-a desfăşurat pe un singur sens de mers.

Şoferul în vârstă de 61 de ani a fost verificat cu etilotestul, rezultând că nu era băut.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările, pentru a stabili condiţiile exacte în care s-a petrecut accidentul.

 

Tânăr de 25 de ani, mort după ce a căzut din remorca unui tractor, într-o curbă

Tot sâmbătă, dimineaţă, în jurul orei 10.00, pe un drum comunal din satul Deleni, comuna Pârteştii de Jos, un tânăr de 25 de ani a murit în urma unui accident stupid.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, localnic, conducea un tractor marca Fiat, ce tracta o remorcă de împrăştiat gunoi de grajd, în care era urcat un tânăr de 25 de ani. Într-o curbă la dreapta, tânărul din remorcă s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil. Impactul cu solul i-a fost fatal tânărului de numai 25 de ani, Ilie Sofian.

 

Alte trei accidente mortale, la începutul săptămânii

Cele două accidente mortale de sâmbătă au venit într-o săptămână deja neagră pe şoselele judeţului. Alţi trei oameni au murit în accidente în ultimele zile.

Luni, 9 decembrie, un bărbat în vârstă de 39 de ani, care conducea un autoturism, a murit pe şoseaua de centură a Sucevei, porţiunea recent deschisă, după ce a pătruns cu vehiculul pe contrasens, din motive necunoscute, la ieşirea dintr-o curbă. Cel mai probabil bărbatului i s-a făcut rău. Autoturismul condus de bărbatul de 39 de ani, din Stroieşti, s-a zdrobit de un vehicul greu.

A doua zi, pe 10 decembrie, în apropierea unei staţii de carburant aflată la ieşirea din comuna Drăguşeni, spre comuna Cristeşti din judeţul Iaşi, un pieton a fost accidentat mortal după o traversare imprudentă, fiind lovit de un autotren.

Şi miercuri, 11 decembrie, un biciclist în vârstă de 70 de ani a fost accidentat mortal pe DN 2H, în apropiere de Bădeuţi, în timp ce vira la stânga, spre o păstrăvărie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patronul unui restaurant de la Cumpărătura, accidentat mortal de o maşină. Cinci morţi într-o săptămână neagră pe şosele.
 Vizualizări articol: 4495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Patronul unui restaurant de la Cumpărătura, accidentat mortal de o maşină. Cinci morţi într-o săptămână neagră pe şosele5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei