Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 294 (7295)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


O calificare de pus sub brad

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ne-o fi bătut Lazio cu rezervele, dar era greu să repete povestea şi rezervele lui Celtic. Bunăoară, James Forrest, cel care marcase acel gol frumos astă-vară, a rămas rezervă nefolosită la acest meci. Astfel, CFR Cluj a reuşit să meargă mai departe decât plasa de siguranţă a punctului necesar, obţinând o altă victorie împotriva scoţienilor, care va avea locul ei în palmaresul european al clubului. Deşi iniţial ne puteam aştepta că scoţienii vin să răzbune eliminarea din preliminariile Ligii Campionilor, am aflat că fanii le-au cerut s-o lase uşor, fiindcă la meciul lor de la Roma ultraşii laziali au avut grijă să le facă o primire foarte fizică. Şi chiar dacă lucrurile ar fi mers prost pentru noi, aceleaşi rezerve de la Lazio n-au făcut mare brânză în deplasarea de la Rennes, deci calificarea ar fi fost obţinută oricum. Dar e bine că a arătat aşa acest ”oricum”. CFR a trecut mai departe dintr-o grupă cu reprezentantele Scoţiei, Italiei şi Franţei! Ultimele două nu erau campioane, aşa că până la urmă pe primele locuri din clasament au fost echipe campioane la intern, iar clujenii au stabilit şi un record de puncte, 12, pentru echipele din România! Mi-a plăcut mult faza golului doi, cu acea centrare pe jos a lui Culio, expediată cu viteză optimă pe traseul optim dintre fundaş şi portar, care n-a putut s-o intercepteze nici cu sprint, deşi o intuise. Astăzi are loc tragerea la sorţi pentru optimi, ce mai contează, bucuroşi le-om duce toate!

Un alt succes de care se leagă un nume românesc este Campionatul Mondial al Cluburilor, acolo unde echipa antrenată de Răzvan Lucescu, Al-Hilal, a avansat în semifinale cu scorul preferat al lui Lucescu junior, 1-0, în faţa tunisienilor de la Esperance, campioana Africii. Păcat că în semifinale nu joacă împotriva lui Liverpool, ar fi fost ceva special o confruntare cu Klopp. Dar nici antrenorul lui Flamengo, portughezul Jorge Jesus nu-i de colea. Cu puţin noroc şi ceva mai mult fotbal (meciul cu Esperance a fost slab ca nivel), poate că Lucescu o să ajungă şi la întâlnirea cu Klopp.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O calificare de pus sub brad.
 Vizualizări articol: 1775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
O calificare de pus sub brad5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei