Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 259 (7260)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Contrabandă

Țigări de aproape 30.000 de euro confiscate la frontiera româno-ucraineană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii de frontieră suceveni au capturat, în weekendul trecut, 12.000 de pachete de ţigări de contrabandă, după o serie de acţiuni în zona de munte a judeţului şi la Siret. Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, lucrătorii de la Sectorul Poliţiei de Frontieră (SPF) Brodina au descoperit, pe timpul unor misiuni de supraveghere şi control la frontiera de stat, mai multe colete care conţineau 7766 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. Țigările, în valoare de 86.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se efectuează cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale. Comisarul-şef  Poroch-Seriţan a mai arătat că la finele săptămânii trecute, un echipaj de la SPF Siret a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, la ieşirea din localitatea Siret, o autoutilitară marca Mercedes Sprinter condusă de un cetăţean ucrainean. În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit în compartimentul marfă un  spaţiu special amenajat unde au putut fi observate mai multe pachete cu ţigări, condiţii în care autoutilitara a fost dusă la sediul Sectorului pentru continuarea cercetărilor. În urma inventarierii au fost înregistrate 4.225 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 47.000 de lei, care au fost ridicate în vederea confiscării. Mai mult, autoutilitara folosită la transportul ţigărilor a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Țigări de aproape 30.000 de euro confiscate la frontiera româno-ucraineană.
 Vizualizări articol: 1844 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Țigări de aproape 30.000 de euro confiscate la frontiera româno-ucraineană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei