Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 259 (7260)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Weekend horror pentru "granzi"

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De la început trebuie să fac precizarea că orice trimitere la echipa Rapid Bucureşti este neavenită, deoarece numai cei neinformaţi îi zic Podului Grant complet greşit Podul Grand. Aşadar, pluralul "granzi" nu înseamnă nicidecum că vorbim despre fanii Rapidului, echipa de lângă Podul Grant. Granzii la care fac referire aici sunt chiar mărimile supreme din câteva ţări cu fotbal adevărat din Europa, de fapt unele dintre cele mai bune echipe din lume. Am să încep cu, desigur, Spania, locul unde noi, fanii Real-ului, aşteptam să se împiedice alde Barcelona, pentru a putea să reocupăm locul care ni se cuvine mereu, cel din fruntea Primerei Division. Ei bine, Barcelona a făcut poate cel mai slab joc al ei din ultimul deceniu, încasând în nici 8 minute 3 goluri de la Levante (deci de la Nimeni), situaţie în care, teoretic, era deja pe locul 2, formalitatea pe care o mai avea de îndeplinit Real fiind aceea de a înscrie un amărât de gol în poarta lui Real Betis (adică tot... Nimeni!) şi de a nu primi nici unul. I-a ieşit doar pe jumătate, în sensul că n-a luat gol. Cât despre marcat, am rămas cu senzaţia că dacă s-ar fi jucat până marţi dimineaţa, Real tot nu ar fi reuşit să o dea în aţe! Aşa că Barca a rămas în continuare pe locul 1, iar Real tot pe 2, fiindcă nici Atletico nu s-a învrednicit de mai mult de un egal, e drept că în deplasare, la Sevilla. În Franţa, unde teoretic este cel mai mare dezechilibru de forţe între PSG şi restul lumii, vineri pe înnoptate s-a petrecut ceva comparabil doar cu sfârşitul lumii: ultima (detaşat!) clasată, Dijon, a bătut granzii parizieni cu 2-1, ceea ce nu poate să nu te ducă cu gândul la casele de pariuri. Situaţia de aici este oricum ceva mai roz decât cea din Germania, unde nici măcar casele de pariuri nu pot fi bănuite, fiindcă, nu-i aşa?, mai corect ca neamţu' nu-i nici Dracu' pe pământ. Aici, în ţara cinstei şi corectitudinii supreme, Eintracht Frankfurt i-a dat lui Bayern Munchen un 5-1 de poveste. Poveste horror, ca şi celelalte din această rubrică. Doar vă e clar că joi, 31 octombrie, a fost Halloween-ul, care iată că s-a prelungit până în weekend.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Weekend horror pentru "granzi".
 Vizualizări articol: 1738 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Weekend horror pentru "granzi"3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei