Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 259 (7260)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Finanţare

Primăria Vatra Dornei va primi 2,4 milioane de lei pentru finalizarea închiderii fostului depozit de deşeuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Vatra Dornei va primi o sumă de 2,4 milioane de lei de la Administraţia Fondului de Mediu pentru finalizarea lucrărilor de închidere a fostului depozit de deşeuri din acest municipiu. Administraţia Fondului de Mediu (AFM) a anunţat recent că a fost aprobat dosarul de finanţare depus de municipiul Vatra Dornei pentru închiderea depozitelor de deşeuri municipale neconforme. Suma aprobată pentru proiectul depus de Primăria Vatra Dornei este de 2.396.446,03 lei. AFM a mai transmis că proiectele eligibile sunt cele din Lista depozitelor de deşeuri municipale care trebuie închise, conform deciziei Curţii de Justiţie a Uniunii Europene, furnizată de către Ministerul Mediului.

De precizat că fostul depozit de deşeuri din Vatra Dornei a fost închis parţial, într-o primă fază, printr-un proiect finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Mediu. În cadrul acestui proiect, printre lucrările realizate se numără reprofilarea deşeurilor, acoperirea temporară a gropii cu un strat mineral de pământ, construirea sistemului de drenare, transport şi colectare a levigatului, construcţia de puţuri forate pentru degazeificarea depozitului şi pentru monitorizarea calităţii apei din pânza freatică. În cadrul proiectului aprobat de Administraţia Fondului de Mediu sunt propuse lucrări de îndepărtare a gazonului existent şi parţial a stratului de pământ deteriorat, realizarea straturilor sistemului de etanşare şi finalizarea sistemului de colectare a gazului, plantarea unui strat de gazon rezistent la coroziune, reconstituirea finală a sistemului de colectare a levigatului, dar şi construirea drumurilor de acces către depozit pentru întreţinere.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Vatra Dornei va primi 2,4 milioane de lei pentru finalizarea închiderii fostului depozit de deşeuri.
 Vizualizări articol: 1444 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Vatra Dornei va primi 2,4 milioane de lei pentru finalizarea închiderii fostului depozit de deşeuri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei