Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 259 (7260)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Plângere

S-a ales cu un ordin de protecție, după ce a provocat scandal în familie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 21 de ani care a provocat scandal în locuința unde trăiește împreună cu tatăl său s-a ales cu un ordin de protecție provizoriu din partea polițiștilor și cu un dosar penal, în urma plângerii depuse de părintele său.

Poliția a fost sesizată telefonic duminică dimineața, de către un bărbat de 47 de ani din municipiul Suceava, despre faptul că fiul acestuia, în vârstă de 21 de ani, provoacă scandal la domiciliu. Verificările polițiștilor ajunși la locul indicat au stabilit că în cursul serii de sâmbătă, după ora 23.00,  tânărul s-a certat cu tatăl său la locuința situată pe strada Vasile Pârvan din municipiu, împrejurare în care a distrus ușa de acces de la intrarea în locuință. În același timp el l-a amenințat de mai multe ori pe părintele său, motiv pentru care acesta din urmă a cerut ajutorul poliției în cursul dimineții care a urmat. În urma cercetărilor s-a stabilit că ușa de la intrare era distrusă, iar bărbatul care făcuse sesizarea avea o stare de teamă față de fiul său, care cu o seară înainte produsese un adevărat scandal în locuință. În urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a stabilit faptul că există un risc iminent și se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva tânărului de 21 de ani, fapt pentru care a fost emis ordinul de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile. În același timp reclamantul a depus și o plângere pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și amenințare, fiind astfel deschis un dosar penal pentru cercetarea săvârșirii celor două infracțiuni. Tânărului de 21 de ani i-au fost aduse la cunoștință obligațiile care decurg din condițiile impuse de ordinul de protecție provizoriu emis pe numele său.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a ales cu un ordin de protecție, după ce a provocat scandal în familie.
 Vizualizări articol: 1334 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-a ales cu un ordin de protecție, după ce a provocat scandal în familie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei