Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 251 (7252)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Util: Acum și în Suceava un nou magazin cu prețuri foarte mici, MERE – MEREu lângă tine!

În Egros Shopping Suceava se va deschide pe 31 Octombrie 2019, un nou magazin cu prețuri foarte mici. MERE este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine de tip discount din Rusia, operând sub marca Svetofor.

Aceștia au peste 800 de magazine deschise în Rusia, Kazakhstan, Belarus și China. În prezent își extind activitatea în țările din Uniunea Europeană sub denumirea MERE. În momentul de față implementând 105 noi magazine în țări precum România, Germania, Azerbajan și Polonia.

În magazinul MERE din Egros Shopping Suceava puteți găsi o gamă variată de produse având prețuri cu până la 20% mai mici decât cele de pe piață, clientul plătind marfa și nu brandul. Prețurile mici se datorează și colaborării directe cu producătorii, politicii stricte de costuri și marjei comerciale minime.

Datorită varietății gamei de produse pe care MERE le pune la dispoziția clienților, completează și se integrează perfect în politica promovată de Egros Shopping Suceava, care vine în întâmpinarea dorințelor și nevoilor sucevenilor cu prețuri accesibile la produsele și serviciile oferite. De asemenea gama foarte bogată de produse poate face economie în timpul alocat cumpărăturilor.

Dacă întâmplător vă aflați prin zona Calea Unirii ar putea merita să faceți un popas și în Egros Shopping Suceava pentru a vedea un nou concept de BAZAR și a vă relaxa într-un mediu modern, curat, primitor în care puteți găsi aproape tot ce aveți nevoie.


 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Util: Acum și în Suceava un nou magazin cu prețuri foarte mici, MERE – MEREu lângă tine!.
 Vizualizări articol: 5284 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Util: Acum și în Suceava un nou magazin cu prețuri foarte mici, MERE – MEREu lângă tine!3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei