Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 251 (7252)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Repercusiuni grave

Accident rutier ascuns de şofer şi de pasager, până când al doilea a căzut în stare de inconştienţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pasagerul unui autoturism implicat într-un accident în timpul nopţii a ajuns a doua zi la prânz la spital, adus în stare de inconştienţă de către echipajul unei ambulanţe. Poliţiştii îl cercetează acum pe şoferul care a produs accidentul, care a plecat cu tot cu autoturism de la faţa locului, transportându-l şi pe pasagerul rănit acasă, cu ajutorul unui ATV împrumutat.

Accidentul a avut loc în timpul nopţii de miercuri spre joi, în jurul orei 03.00, în timp ce un tânăr de 20 de ani din comuna Zvoriştea conducea un autoturism Audi A4 pe DN 29A, dinspre Suceava spre Vârfu Câmpului. Pe scaunul din dreapta se afla un tânăr de 23 de ani din aceeaşi localitate. Din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns în şanţul din dreapta şi a lovit un capăt de pod betonat, după care maşina s-a răsturnat de două ori, căzând în final pe roţi pe partea carosabilă. După accident, şoferul şi pasagerul s-au deplasat la locuinţa unui bărbat de 28 de ani din localitate, împreună cu care au revenit la locul impactului şi au împins autoturismul până în curtea locuinţei acestuia. În final, după ce a încercat să plece acasă, şoferul autoturismului s-a întors şi a împrumutat un ATV de la prietenul comun al celor doi, cu ajutorul căruia l-a transportat acasă pe pasagerul din autoturism. El l-a lăsat pe tânărul de 23 de ani în faţa locuinţei sale, după care a plecat acasă.

 

Găsit a doua zi în stare de inconştienţă, tânărul de 23 de ani a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital

A doua zi dimineaţă tânărul rănit a fost găsit în stare de inconştienţă, în faţa locuinţei sale, de către mama sa, care s-a gândit în primă fază că ar putea fi în stare de ebrietate şi l-a dus în casă. În jurul orei 12.00 însă, văzând că starea fiului ei nu este bună, femeia a solicitat intervenţia unei ambulanţe, care l-a transportat la spital. Ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, medicii l-au trimis urgent în sala de operaţie. Poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că la spital a fost adus un tânăr de 23 de ani, victima unui accident rutier şi au demarat cercetările.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest a doua zi în jurul orei 16.00, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la Spitalul Judeţean Suceava i-au fost prelevate două mostre de sânge la interval de o oră, pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident rutier ascuns de şofer şi de pasager, până când al doilea a căzut în stare de inconştienţă.
 Vizualizări articol: 5809 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Accident rutier ascuns de şofer şi de pasager, până când al doilea a căzut în stare de inconştienţă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei