Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 247 (7248)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Primarul comunei Şcheia, Vasile Andriciuc, a „năşit” 13 cupluri de aur care au împlinit 50 de ani de căsătorie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria şi Consiliul Local Șcheia au organizat, la finalul săptămânii trecute, un eveniment special în care au fost premiate 13 cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Sărbătorirea celor 13 familii a avut loc la biserica din satul Mihoveni, acolo unde un sobor de preoţi a oficiat o slujbă de mulţumire. Alături de cei sărbătoriţi a fost primarul din Șcheia, Vasile Andriciuc, care le-a fost şi martor şi naş, viceprimarul comunei, Ilie Cojoc, mai mulţi consilieri locali, dar şi copiii, nepoţii şi strănepoţii celor 13 cupluri „de aur”. Vizibil emoţionat, primarul Vasile Andriciuc a declarat că „sărbătorim cuplurile care au împlinit 50 de ani de convieţuire. Nişte modele pentru noi toţi şi mai ales pentru cei tineri. Uitaţi-vă la dânşii şi constataţi că sunt nişte adevăraţi gospodari ai comunei noastre. Uitaţi-vă la dânşii că pe frunţile lor încreţite se citeşte munca, se citeşte credinţă în Dumnezeu, se citeşte respect pentru familie, se citeşte respect pentru tot ce înseamnă viaţă. Doresc să vă felicit din tot sufletul în numele Consiliului Local Șcheia, în numele meu personal, în numele tuturor, pentru că sunteţi nişte gospodari vrednici ai comunităţii noastre.”

Vasile Andriciuc a amintit că aceasta este a 14-a ediţie de sărbătorire a cuplurilor din comuna Șcheia care au împlinit 50 de ani de căsătorie. El a spus că este o datorie a comunităţii din Șcheia să sărbătorească aceste familii, iar acestea să fie date ca exemplu pozitiv. „Dumneavoastră aţi adus copiii în comună, iar aceştia nu au plecat. Au gospodăriile lor şi vedem şi gospodăriile pe care dumneavoastră le-aţi făcut cu muncă şi cu sudoare. De aceea, daţi-mi voie să mă aplec în faţa dumneavoastră şi să vă spun un <să trăiţi, că trebuiţi>. Bogăţia cea mai mare a comunei sunteţi dumneavoastră. Sunteţi oamenii care au investit în această comună şi au făcut gospodării astfel încât suntem una dintre cele mai mari comunităţi la nivel de comună. Avem 13.000 de locuitori. Datorită dumneavoastră, pentru că aţi strâns lângă dumneavoastră atât copiii, cât şi nepoţii şi strănepoţii. Vă urez o viaţă frumoasă, liniştită, să vă bucuraţi de copii, de nepoţi, să creşteţi strănepoţi, iar bunul Dumnezeu să vă oblăduiască, să aibă grijă de dumneavoastră astfel încât să trăiţi mulţi ani fericiţi”, a declarat Vasile Andriciuc.

El a arătat că cele 13 cupluri de aur sărbătorite au în total 48 de copii, 80 de nepoţi şi 9 strănepoţi.

Începând din anul 2006 şi până în prezent, în comuna Șcheia au fost sărbătorite şi premiate nu mai puţin de 371 de cupluri de aur.

După slujba de la biserică, primarul Vasile Andriciuc şi-a întâmpinat finii la „Coliba Haiducilor” din Șcheia, acolo unde a avut loc petrecerea după „nunta de aur”. Vasile Andriciuc le-a oferit doamnelor flori şi o diplomă, iar soţii acestora au primit câte o sticlă de şampanie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul comunei Şcheia, Vasile Andriciuc, a „năşit” 13 cupluri de aur care au împlinit 50 de ani de căsătorie.
 Vizualizări articol: 1631 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul comunei Şcheia, Vasile Andriciuc, a „năşit” 13 cupluri de aur care au împlinit 50 de ani de căsătorie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei