Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 247 (7248)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Dumitru Mihalescul: „Veniturile românilor trebuie să crească în mod real, nu pe hârtie!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Dumitru Mihalescul arată într-o declarație politică că niciodată PSD nu a împrăștiat minciuni mai grosolane ca acum, chiar și după ce guvernul a fost demis prin moțiunea de cenzură inițiată de PNL. "Zi de zi lideri PSD sau foști miniștri în guvernele Grindeanu, Tudose și Dăncilă spun că au construit kilometri de autostrăzi, că au reabilitat căi ferate, că au renovat școli și spitale, și că România stă mai bine decât Germania și Franța la capitolul calității serviciilor publice. Tot ceea ce ei spun că au făcut reprezintă în fapt marile dimensiuni ale eșecului total al PSD la guvernare, nici un proiect major de infrastructură nu a fost demarat de peste 7 ani, căile ferate au fost abandonate sau închise, trenurile circulă tot mai lent și pe tot mai puține rute, școlile sunt tot cu toaleta în curte, iar spitalele administrate de guvern sunt focare de infecție pentru pacienți. În urma celor peste 7 ani de guvernare PSD, românii și România nu au câștigat nimic, de aceea liberalii au numit guvernele PSD ca fiind guvernele șanselor ratate pentru România", a precizat Mihalescul.

 

Mihalescul: "Guvernul PNL va elimina acele măsuri toxice care au generat creșteri de prețuri peste noapte"

Parlamentarul sucevean mai arată că "cea mai mizerabilă minciună care stă pe buzele membrilor PSD este aceea că PNL vine la guvernare și va tăia pensii și salarii. PSD a tăiat vreme de 3 ani din veniturile populației cu ajutorul celei mai meschine pârghii, și anume prin inflație". Deputatul afirmă că PNL va majora veniturile populației, însă nu pe hârtie, ci în mod real, și că alături de colegul său Robert Sighiartău a inițiat două acte normative prin care a reușit să majoreze alocațiile de stat pentru copii și să asigure indexarea acestora în fiecare an. Mihalescul a precizat: „În scurt timp, vom avea un guvern liberal care va repara stricăciunile produse de guvernele PSD. Veți constata că Guvernul PNL va elimina acele măsuri toxice care au generat creșteri de prețuri peste noapte și care au distrus puterea de cumpărare a românilor. În numai câteva luni se va vedea că PSD trăiește numai din minciună și că minciuna nu ține de foame! Oamenii vor constata singuri că numai prin politicile promovate de PNL, axate pe muncă, investiții, educația tinerilor, profesionalism, se poate ajunge la prosperitatea pe care să o simtă fiecare cetățean”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumitru Mihalescul: „Veniturile românilor trebuie să crească în mod real, nu pe hârtie!”.
 Vizualizări articol: 1189 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dumitru Mihalescul: „Veniturile românilor trebuie să crească în mod real, nu pe hârtie!”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei